Najdi forum

Spoštovani !

Veliko se ukvarjam z zeliščarstvom in uživanjem čajev ter BIO izdelkov. V zadnjem času sem prebrala kako zelo zdrav je lan.
Pa sem tudi jaz poskušala uživati ta pridelek, ki sem ga kupila v Mercatorju. Nekaj večerov sem ga uživala z veliko količino vode, toda po nekaj dneh sem začutila, da me vsako jutro boli glava. En dan je bilo posebno hudo. Nisem se mogla dvigniti iz postelje. Imela sem tako močno migreno, da sem mislila, da bom umrla. Ko sem prišla nekoliko h sebi, sem razmišljala, kaj bi mi to povzročilo in sem pomislila tudi na lanena semena.
Sedaj pa , dragi ljubitelji med over neta, ali ima kdo podobno izkušnjo.
Ali je možno, da bi mi lanena semena povzročila migreno ?

Prosim tudi za morebitno strokovno mnenje in se za nasvete zahvaljujem.

Pozdravljena,

migrena in hudi glavoboli se pričnejo zaradi težav v želodcu in posledično zaradi težav z odvajanjem blata. Lan je po sebi težak za presnovo in prebavo in če si ga jemala zaradi tega, da bi ti izboljšal prebavo sva problem našle. Potrebujem še podatek kakšne težave si imela, da si začela jesti oziroma se odločila za lan. Potem ti odgovorim naprej.

V televizijski oddaji Dobro jutro sem zasledila, da je lan dobro odvajalo. Da pa tudi sicer koristi zdravju, ker je dober za žolčne in ledvične kamne.
Imela sem namreč sepso ledvic, po jemanju premnogih močnih antibiotikov, sem postala tako zaprta, da nisem šla na blato tudi po cel teden. V lekarni so mi dali tablete, vendar sem jih že veliko popila in se bolj navdušujem nad čaji, saj veliko zelišč poznam in nabiram. Iz lastnih izkušenj pa vem, da je čaj iz islandskega lišaja manj zaželen, če imaš okvaro ledvic.
Tudi v lekarni so mi ga odsvetovali, so mi pa rekli, da je dober čaj iz krhlike pa tudi uživanje lanenih semen. Ali lahko oboje kombiniram ?
Sedaj- s pomočjo čajev in uživanjem semen , je nekoliko bolje, imam pa skoraj vsak dan migreno. Tisto kljuvajočo bolečino v desnem delu glave, ki sem jo imela že prej, pa sem se izogibala določeni vrsti hrane, pa ne vem, če mi jo sedaj ne povzroča prav lan.

Če bi mi znali kaj pomagati, se priporočam.

Lep dan želim !

moj kontakt je 040/843-750 pokliči me, da se pogovoriva

New Report

Close