Najdi forum

LAMINAT V KUHINJI?

Pozdravljeni,

odločam se za prenovo kuhinje – za jedilni del sem že odločena, da bo tlakovan z laminatom.
Ker pa v kuhinji ne bo niti hladilnika, niti pomivalnega stroja
( imam “špajzo” ), me je zamikala ideja, da bi tudi kuhinjski del oblekla v laminat in ne v ploščice.
Kaj menite? Ima kdo?

lp
pistacija

Ja moja sestra. S pomivalnim in hladilnikom. Čisto O.K. Brez problema.

Sem videla, kako polagajo laminat. Po zarezah dajo tesnilno maso. Če brišeš z mokrim, ali se ti kaj polije, da voda ne gre po fugah not.

jaz pa se za to ne bi odločila. Mogoče sem preveč tradicionalna :).
Namreč: ni problem samo vlaga/voda. V kuhinji vsaj meni večkrat kaj pade na tla in občutljiva tla zame niso primerna. Žal mi je že, da sem dala lamelni parket v predsobo. Ko pridemo domov s čevlji, polnimi peska se v parketu že poznajo udarnine. Da bomo stalno nekaj pazili in bili nesproščeni, pa pri nas ne gre.

Tudi jaz bom dala povsod parket,,,,v kuhinjo in dnevno sobo!!!!V kuhinji pa daš na parket kakšen ozek tepih in full dobro izgleda…

MISLIM DA LAMINAT NI DOBRA ODLOČITEV,KER TI LAHKO KAJ PADE NA TLA IN JE LUKNJA,SE JE ŽE ZGODILO KOLEGU.JAZ IMAM PLOŠČICE VENDAR IMAM TALNO OGRE.

LAMINAT SE ODLOČNO OBNESE SEVEDA JE PA ODVISNO KAKŠNEGA KUPITE ZA 1500 SIT ALI 6.000 SIT IN VEČ, STARŠI IMAJO LAMINAT V KUHINJI, PREDSOBI… ŽE 9 LET (TAKRAT SE GA GA PRI NAS ŠE NI DALO KUPII POVPOD ZATO STA GA PRIPELJALA IZ AVSTRIJE, PLAČALA STA 80 DEM/M2-ŠE TAKRAT) NI BOLJŠEGA!!!

New Report

Close