Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom laminat-s katerim ste zadovoljni

laminat-s katerim ste zadovoljni

V dnevno sobo, v kateri se največ nahajamo , bomo položili laminat. Ob dveh otrocih, bi rada, da ni laminat občutljiv, oz. da se na njem ne bi videlo preveč smeti. S katerim ste vi zadovoljni, da ni preveč občutljiv?
Ne bi rada nostop sesala. hvala

z nobenim. smo ga imeli pa po 2 letih vse vrgli ven , sedaj imamo parket.. laminata v življenju več videt ne smem

se strinjam. Mi gaimamo v kuhinji, pa če ne bi bilo treba cele kuhinje podret, bi ga tud že zdavnaj ven vrgla.
Drugje imamo parket, pa je to čist druga pesem.

laminate smo vrgli ven, zdaj imamo Haro klik parket, super!!!

zelo priporočam.

pa smo kupili zelo drag laminat, stal je samo 20% manj kot klik parket, pa se nismo mogli navadit. Po dveh letih smo menjali…
lp

Mi ga imamo povsod v hiši in nimamo pripomb. Stal je kar precej, je na sistem klik. Edina slaba stvar je, da je zelo glasen (če kaj pade na tla), pa vse se na njem pozna, ker imamo svetlega. Ne vem firme. Bi pa verjetno, če bi bili takrat finančno bolje podkrepljeni, dali na tla parket. Na koncu sploh ni velike razlike med dobrim laminatom in parketom.

Kaj pa ta lamelni parket se ne polaga isto kot laminat, a ne?

smo kupili poceni laminat- ŠTALA, smo ga ven vrgli.tast ima pa drag in kvaliteten laminat.Ni ga cez ploscice.Lahko vsaj otroci polivajo po njem,mi ni treba skozi s krpo laufat za njimi.

*****Tudi zate sonce sije****

kaj čisto nobeden ni zadovoljen z laminatom?

mi jih imamo po celem stanovanju, razen v kopalnici in predsobi. kaj pa vem lej se na to ne spoznam ravno, ga je kupoval mož. vem pa da smo gledlai da je obdelan z čim višjimi vrtljaji, da je primeren tudi za telovadnice. res je zato bil dražji, ma se obrestuje.

lej kot nekateri mečejo ven laminate, pa drugi mečemo ven parkete. zakaj? ker je strošek vzdrževanja parketa večji, brušenje, in polirnaje, pa še tistemu ki ti to dela moraš plačat, vsake toliko. pa še obrabi se prej. in niti slučajno mi ni vsake par let za omare ven metat da mi bo nekdo zbrusil parket v celoti in spoliral.

smo z laminati zadovoljni že 10 let

Samo laminata ne.

Mi imamo sivega, dragega, torej naj bi bil tudi kvaliteten vendar pa….
Daj raje parket!

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Mi imamo že 10 let laminat, takrat smo izbrali prvo klaso, res najboljšega v vsem in polagali so nam ga strokovnjaki in to v barvah, mešano, temno, svetlo, razne kombinacije, vse skupaj je prišlo drago, ampak še dons je kot nov in položen je itak atrakcija za vsakega obiskovalca našega doma. Čiščenje je pa tako kot vsak parket, jaz posesam in je to vse, 1x na mesec pa še mal preletim z vlažno krpo.

Največ pritožb čez laminat dajejo ljudje, ki so kupovali jajca od laminata in nato še sami polagali in potem ti čez leto dve pokaže laminat svoj obraz..dviga se, lomi, skratka podn od podna je…če pa izbereš pravega, ne šparaš pri denarju in daš polagat mojstrom je pa vse vredu verjemi!

Imeli, ropota, ko hodiš, se slabo čisti.. Ne, hvala.

se podpišem, čeprav tisto da ti ga mora polagat mojster ne vem no… mi smo ga sami, pa mož ni v tem fohu. ma pa žilico za to, to bo pa držalo.

Kupljen pri Alpod-u. En razred nižji od najboljšega. Sistem klik. Spodaj pa namesto pene pluta, da ublažiš glasnost. Zadovoljni.
Se strinjam, da je parket boljša izbira. Ampak tudi precej dražja. 🙁

Tudi mi smo zadovoljni z laminatom. Imamo ga v večini prostorov. Izbrali smo kvalitetnega, vzorce pa pisane.

Pri nas imamo tudi laminat že 10 let, povsod razen v kopalnici. Pojma nimam, kakšna firma, sigurno ni bil med najdražjimi, ker sva takrat bila zelo na kratko z denarjem. Polagal ga je mož, ob pomoči prijatelja. Mi smo zadovoljni. Res je precej svetel in se na njem poznajo smetke in kapljice, se pa enkratno čisti in po vseh letih je še vedno krasen. Razen tam, kjer imam rože in jih ob vsakem sesanju odmikam, se malo poznajo črte. Sta pa na njem zrasla gor dva otroka in ga nismo nič šparali. Edino, kar me res moti, je hrup, ko kaj pade po tleh. Tega pa se tudi po 10 letih še nisem navadila…

se podpišem, čeprav tisto da ti ga mora polagat mojster ne vem no… mi smo ga sami, pa mož ni v tem fohu. ma pa žilico za to, to bo pa držalo.[/quote]

ja, hudiča……ni bil poceni laminat, res pa ga je moj sam polagal……khmm ON JE KRIV. :)))))))))))))))

No jaz ga ne bi več imela. Ampak bodo minila leta preden ga bomo zamenjali, do takrat pa…

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Jaz sem spodaj pri mami v dnevni, tudi položila laminat,sama s pomočjo sosedovega 13 letnega fantka. Stvar, ki jo z lahkoto brezhibno položi ženska sama, ne more biti veliko vredna oz. bogvekaj. Poceni, zgleda ok,(nismo zahtevni) hodimo obuti, vendar je konec koncev zelo grdo. Z boso nogo sploh ne moreš stati nanj. Da o sklocanju pri hoji sploh ne govorim. Najboljši laminat je tisočkrat slabši in grši od najslabšega parketa. Les je zakon, posebno za otroke. jaz imam povsod, razen v kopalnici les in je prelepo in praktično in toplo.(hodim bosa). Toplo priporočam parket, oz. les.

Dokler imamo še majhne otroke, bomo imeli laminat, da se ne bom sekirala za vsako prasko in vdrtino. No, pokazalo se je, da je mož največji uničevalec :(. Ampak se ne sekiram. Čez nekaj let, ko bosta otroka večja in manj doma :), bomo položili parket. Se mi zdi vseeno cenejša varianta kot takoj parket in potem brušenje in lakiranje čez nekaj let.

Laminat imamo v spalnih prostorih in imamo 2 vrsti. Ena je cenejša iz Obija, druga pa Parador (ki naj bi bila v redu firma). Razlika je kar velika, cena pa tudi.

lamelni parket se lepi na beton..

kdor nikoli ni imel parketa v stanovanju hvali laminat..kdor pa je imel oboje pa bo sigurno rekel, da nikoli več laminat.

New Report

Close