Najdi forum

laminat čiščenje

kako ga čistite?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Rahlo mokra cunja mockota z malo cistila za laminat.

vem da z vlažno krpo, ampak kakšno? vileda, mikrofibra…?
ker ni vsaka krpa dobra, nekatere puščajo mucke

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Čistilo: frosch ,krpa pa je od vilede

Uporabljam kar mockota od Vilede. Dokler ni cisto suho nihce ne hodi po njem.

čistim z gobo, lepo vse pobere, mali pa potem zglanca, ko puza po tleh:)

Pa cunja mokra samo kot megla je meni rekel mizar. Voda je za laminat smrt.

Jaz ga kar s Prilom ali kakim drugim čistilom za posodo, tudi z gelom za tuširanje. Raztopim v vodi, cunjo namočin, dobro ožamem. Mokro čistim vsaj 4-krat na teden, laminat po 8-ih letih kot nov. Smo pa takrat kupili najboljšega-za najbolj frekventne prostore.
Bomo pa v novi hiši položili parket, čeprav je vzdrževanje laminata otročje lahko.

me prav zanima koliko ti je laminat “hvaležen” za mokro čiščenje in to 4x tedensko????…kolikor vem se ga vsak dan posesa ali pomete in 1x tedensko pomiješ z vlažno krpo

Koliko mi je hvaležen ne vem, ampak pozna se mu nehvaležnost ne.
Pometamo vsak dan, ampak tudi pomivamo ga vsaj 4-krat na teden, ker ga otroci blazno umažejo. Meni grejo fleki na tleh na živce. Sploh v jedilnici, kuhinji,….si ne predstavljam, da bi ga mokro umivali 1-krat na teden.

Tudi jaz pomivam laminat večkrat na teden,ker je temen in se pozna vsaka pikica in je še vedno lep kot nov.res pa krpo samo popršim z vodo in z raven uporabljam sprej oziroma mleko v spreju prav za čiščenje laminata. Čistilo se imenuje ready pro,dobi se ga na rudniku,kjer prodajajo pod.

New Report

Close