Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Lahko homeopatija pozdravi vitiligo?

Lahko homeopatija pozdravi vitiligo?

Pozdravljeni!
Že nekaj časa se mi po telesu širi vitiligo. Zdravila ni, vsaj tako pravijo zdravniki… Sem pa na tujih forumih prebrala veliko o tem, da se ga da ozdraviti oz. vsaj omiliti in omejiti z homeopatijo. Ste že imeli kak primer oz. za njega vedeli, da se je vitiligo pozdravil ali vsaj ustavil širjenje?

Pozdravljeni,
vitiligo je s homeopatijo teoretično ozdravljiv, če se ga začne prav zdraviti nekako ne več kot eno leto po nastanku prvih sprememb. To pomeni, da se področja depigmentacije lahko tudi nazaj “pobarvajo”. Če se zadeve lotimo kasneje, pa lahko samo zadržujemo napredovanje, depigmentacije pa obstanejo. Tako da je vredno poskusiti homeopaatsko zdravljenje, v kolikor ste še bolj na začetku.
Sam sem doslej zdravil samo en vitiligo, ki se je pojavil v nosečnosti, ampak je pacientka ni prišla na kontrolo, tako da ne vem, kakšen je bil končni izid.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Pozdravljeni!
Imam omenjeno bolezen(vitiligo)Lastnik te bolezni sem že cca.25 let,zato me zanima,čese še se,da pozdraviti.Najbolj sem flekav po obrazu in rokah,prizadeti pa so tudi drugi deli telesa.
lep pozdrav
Milan

Pozdravljeni,
Omenjene spremembe se skoraj zagotovo ne dajo popraviti, morda pa se da s homeopatijo preprečiti nadaljevanje oz. napredovanje bolezni.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Po dvomesečnem pekočem stanju lasišča so se mi na lasišču pojavile bele lise. Prav tako tudi tik ob lasišču. Te lise imam le nekje pol meseca nazaj. Ali so lise posledica vnetja lasišča, ali pa je to vitiligo. Na soncu te lise pordijo, sklepam , da ni pogmenta. Ali se da to pozdraviti, lasišče pa me ne peveč več, oz ni več vneto. hvala Kako vas lahko kontaktiram.

Pozdravljeni,
glede na opis gre lahko za vitiligo, morda pa tudi ne. Svetujem posvet in diagnostiko pri izbranem osebnem zdravniku oz. dermatologu, da boste natančno vedeli, pri čem ste.
Nekaj smo tem že pisali, homeopatija velikokrat lahko pomaga pri vitiligu v začetni fazi. Moj kontakt lahko najdete na spletni strani: Vaš link

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close