Rabila bi en nasvet! Čez en teden bi rada izgledala kar se da najbolje-kar se postave tiče, ker me čaka nek pomemben dogodek. Da ne bo pomote, ne sprašujem po neki ”magični” dieti s hitrim učinkom (ker sem s postavo zadovoljna), ampak bi se v tem tednu rada čim manj kalorično prehranjevala ter seveda kar je najpomembneje, tako, da bi se izognila tiste zabuhlosti kot jo čutiš po obrokih težke hrane. Mislim da bo ok, če bom povečala št. trebušnjakov zjutraj in zvečer ter spila veliko vode…Še kakšen nasvet?
To ne bo zdrav nasvet (prav nasprotno), bo pa verjetno pomagal pri tem, po cemer sprasujes.
Jej samo beljakovine: pusto piscancje in puranovo meso, ribe, pusto skuto, jajca. Ne pozabi na velikoooooooo tekocine (vode, caja). Vse sladko in skrobnato ven. Cez teden dni se bos pocutila tako kot zelis, ze tisti vecer pa najverjetneje na med.over.netu pustila temo z naslovom Zaprtje 😉
Andrejkica, idealno morda res, ampak s sadjem imas vsaj dva evidentna problema:
– zaradi skakanja inzulina bo imela hude cravinge, kar pomeni, da bo komaj zdrzala en teden, ne da bi se pregresila
– s sadjem lahko hitro presezes dnevni kaloricni limit
Za en teden, ce ji je to pac res cilj, da se malo “ozame”, je po moje res enostavneje to poceti z beljakovinami. Jaz v takem primeru, ce bi se mi ze kaj takega zgodilo in bi se odlocila, da je moj videz tako pomemben (chances are… zero), bi to naredila tako, kot sem napisala. En teden no-carb, za prebavo pa za zajtrk otrobe, popoldne pa en srednje masten obrok (recimo normalen kos govedine na olju) pa pest chitosanov gor. Bedarija cista, se strinjam, ampak nisem jaz vprasala, kako naj se ucvrsti v enem tednu…