Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje Laboratorijski Izvid-pomoč

Laboratorijski Izvid-pomoč

Pozdrav,

Obračam se na vas saj se že nekaj mesecev počutim slabo ( omotično, utrujeno, srce mi razbija, večkrat nizek pritisk, hitro me začnejo roke bolet že pri mešanju kake mase za pecivo, noge tudi kot da bi bile rahlo mrtve ). Naj povem da imam tahikardijo in 1x na teden telovadim.
lepo prosim če mi lahko kdo pregleda moj laboratorijski izvid in pove svoje mnenje, saj dr. mi je dala samo napotnico za endokrinologa in svetovala naj pač jem veliko stvari ki vsebujejo železo in kalij. Sama naj povem, da imam probleme z slabokrvnostjo že kr neki let vendar občasno. Hrana ki vsebuje prej napisano je pojem veliko, tudi sedaj že 3 mesece jem zelo zdravo ( odpisala sem belo moko dodala polnozrnato pa veliko, ajde, prose, koruze, pire,…)
Zanima pa me se a se preko tega izvida lahko vidi sladkor in ščitnica= namreč moja babica je bila velik bolnik ščitnice in mama pa se bori z sladkorno boleznijo.

Spoštovani!

Med posredovanimi izvidi gre za mejni nizek serumski kalij, in Eritrocite. Vse ostalo, vključno s TSH je v mejah normale. Delovanje ščitnice je normalno. Raven glukoze ni navedena.

LP

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog

pozdrav,

Hvala za odgovor, zanima me samo je je možno da je moje slabo počutje kot sem opisala posledica teh rezultatov?
Moja mama je sladkorni bolnik, naj vpr dr. se za pregled slakorja

Spoštovani!

Mejno odstopanje laboratorijskih izvidov verjetno ni vzrok za skabo počutje.

Lp

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog

New Report

Close