Najdi forum

La vita e"bella – Benigni

Film in to kako lep.

Ste gledali včeraj, ali kdaj prej?

primož

Gledala sem ga v kinu. Mislim, da je najboljsi film, ki sem ga videla zadnje case.

To je to.

Poleg Poštarja (IL POSTINO).

Gledala, že prej. Odličen film.

Gledala že prej. In tudi večkrat, pa seveda z celim paketom robčkov zraven. Res me je ganil. Je pa film zelo poučen za vse nas, ki kompliciramo z življenjem včasih kar preveč. Kako se zadeve lahko pogledajo iz druge plati, pa so videti drugačne, mogoče lepše…… lep dan vsem

SUPER FILM!

Gledala včeraj prvič. Enkraten film, še vedno mi ne gre iz glave. Tako prisrčen, pa tako žalosten.
Toplo priporočam vsem, ki ga še niso videli.

Jaz sem ga gledala takrat v kinu in se spomnim, da mi je bil drugi del (ta, ki se dogaja v taborišču) precej naporen.
Sicer pa, izjemen film.

Jaz bi spremenila konec.

Kako pa?
Meni je pa ravno to najbolj všeč pri ne-amerških filmih, namreč, da nimajo vsi tistega holivudskega happy enda. (razen če nisi mislila še bolj žalostnega konca)

Kaja, neverjetno.

Jaz bi samo, poleg teh dveh filmov dodal še Casablaco.

Vse pa imam doma na kasetah, ker so predobri, da jih ne bi imel.

Ja, v Pivki so odprli internet stičišče, pa sem se na kratko oglasil, moram pa it, ker mi mulo že protestira. LP Sašo.

Casablanca je pa tako zakon. Ena najboljših klasik.

Lp,Kaja

To, kar sem napisala, nima veze s filmom. Pozabi.

Ja film je kr v redu, ceprav na ene cajte prevec neverjetno optimisticen in dvomim, da bi kdo lahko v resnici toliko casa drzal svojega otroka v prepricanju, da je vse le igra za tocke in tako pogosto tekal po taboriscu, saj se mi zdi, da so bila takrat med vojno zelo nadzorovana. Ampak saj to je le film,no drugac pa kar v redu, tipiceno italjanski:)))

Mogoce je pa vojak samo ustrelil v zrak, ker se ni hotel umazati pred koncem vojne?

gledala sem ga v kinu in potem še na TV. velik film, hvalnica ljubezni in življenju.

New Report

Close