kuscarji -ne se nas bat
kolko od vas ma doma kksno exoticno zivalco? naprimer kksnga legvana, pitona, boo..?
Jaz nimam kaj taksnega, bi pa imela kameleona.Ampak samo taksnega majckenega:))Kac nimam prevec rada.Ok, za gledat ja:))Da bi pa spale v sobi poleg mene pa no way!:))
Ti imas kaj?
jaz…ptičji pajki, škorpijoni
lp, muteman
jaz…. moje starše :))))
Jaz sem se že menila za enega kameleona, meni so strašansko simpatični, sem čakala da se izvali iz jajčka, ampak potem je prišel pes in imam psa namesto kameleona.
hahahahahahaha 🙂
uff..mel sm ze usega boga. trenutno mi pa druzbo delata piton(+hrana) in legvan.
demi meni je enkat zvecer usel iz akvarija(k sm ga mel namescenega temporalno, ker sem v terariju sipo ubil) in se mi je k nogam stisnu. zutri ati paniko zagnal da ga nker ni in ko sem se odkril je bil pr nogah zvit…
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Jaz bi umrla od strahu! Ampak saj se navadis…Kot kaksen mucek je potem, a ne? Pri nogah zvit:)))
Saj kac se ne bojim, samo je pa ne bi imela tako blizu.Bozala sem jih ze, pa imela v rokah…Ampak doma jih nocem imet.
Papa! Demie
jsz bi pa ful ksnga pajkca mela.moj sosed je me ze use sorte:) od kac, pajkov, pol kuscarja, mongolske skakace..
jest mam pa 2 zlati ribci.
jst mam činčilo.
Forum je zaprt za komentiranje.