Najdi forum

Kurba enkrat – kurba vedno

Kurba enkrat – kurba vedno

kaj si mislite o tem izreku, ali drži ali ne???

Ti si butl? Kaj meniš o tem stavku?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hehe 😉 bravo Primoz…pa lep pozdrav..

Po mojem ja. Al pa tud ne…

Pa kaj si to sploh objavil Primož, lepo te prosim ! To je vprašanje za ta forum ???

:)))))))

Hja, kurba je kurba, buteljni pa so lahko še večji buteljni.

Se strinjam s tem starim rekom. Hoče povedati le, da tista, ki se enkrat kurba ne bo ostala le pri tem ampak se bo kurbala tudi še večkrat.

@ dani in Mim: there’s no limit to human stupidity!

če ženska rada sexa in zatorej sexa je to njena svobodna odločitev. dejstvo, da vaju takšne ženske navdajajo s fobičnimi občutki pa je precej zgovorno – verjetno sta zagovedana frustriranca, ki žensk že v defaultu ne cenita.

papa!

Tudi jaz se ne strinjam z izjavo, da kurba ostane kurba. Če že je kurba, je to lahko le toliko časa, dokler ne najde moškega, ki jo zna ukrotiti. Takega moža ona pravzaprav ves čas išče. V primeru, da je to osvobojena ženska, naj ti ne dela preglavic. Kajti takšno žensko, moški, ki ima v svoji glavi vse urejeno, že ob prvem srečanju postavi na mesto, ki ji pripada. Ni primerna za družino. Dobra je le za igro in primerna le za igralce.

Kdo je kurba in kdo bedak, je čisto stvar osebne presoje nekoga tretjega, npr.: če si ženska in bi vedel, da nastavljaš drugim, bi te morda imel za kurbo, tvojega tipa pa za bedaka. Če bi seksala z mano, te za kurbo ne bi imel, ampak tvoj bi bil pa še vedno bedak.

izraz kurba v osnovi pomeni prostitutko, ampak verjetno nisi mel(a) te v mislih…

preneseni pomen te besede so si izmislile zafrustrirane nepotešene in zakompleksane ženske, ki kurbo imenujejo vsako, ki več seksa kot one same.

kurba pomeni za vsazga kej drugač, tko da dejte vsi, ki vam grejo tok na živce, mal razložit, kaj po vašem to pomeni?

a je to ženska ki se prodaja za denar?
a je to ženska k je seksala z več kot 1, 2, 7, 15…??
a je to ženska ki “prevzema” moške drugim ženskam?

Minnie, tebi verjetno nobena razlaga ne bi zadoščala. Mogoče bi ti praksa pomagala

Kakšna poden tema, jao.

pozdravljeni vsi ki ste odgovorili na ta naslov oz. izrek

recimo da nisem imel v mislih nobene ženske, ki se prodaja in nudi spolne usluge. Kurba bi lahko bil tudi moški. Na splošno sem mislil nekoga ki recimo dela slabe stvari in koliko je verjetnosti da se ta človek spremeni, da se zaveda svojih napak. To je to! Kako si pa posameznik razlaga ta stavek pa je čisto stvar lastne interpretacije in širine ter domišljije.

Je pa bilo zelo zanimivo brati vaše odgovore :)))

Delovali ste na osnovi rumenega tiska, kar hitro se je nabralo kar precej odgovorov, v glavnem ste me imeli za bedaka, pa saj ni važno. Ko pa recimo kdo zastavi resno vprašanje in resnično potrebuje pomoč, vprašanje če dobi toliko odgovorov.

lp

Vsak se lahko spremeni,ce to hoce…pa ce je to kurba,ki kasneje spremeni svoje zivljenje,ali bedak,ki spozna,da se ucimo in spreminjamo celo zivljenje..a to res komu se ni jasno ?lp

Toliko komentarjev je bilo ravno zaradi tolikšne svobode odgovora. Ničesar določenega in vsak je odgovoril tako kot si je razlagal.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ko ze slisim tvojo izjavo,kurba,moram rect se mi zdi povsem neokusno.Ne vem,se gre zate ali za druge,mi ni jasno.Lahko pa recem,da je za izjava zelo relativna,mi ni vsec!

Ženska, ko zamenja več partnerjev je v očeh drugih ljudi kurba, moški po istem dejanju pa frajer, to so stare teze človeštva.

Odgovor na objavo uporabnika
minnie , 11.01.2006 ob 09:59

kurba pomeni za vsazga kej drugač, tko da dejte vsi, ki vam grejo tok na živce, mal razložit, kaj po vašem to pomeni?

a je to ženska ki se prodaja za denar?
a je to ženska k je seksala z več kot 1, 2, 7, 15…??
a je to ženska ki “prevzema” moške drugim ženskam?

Vse 3 so kurbe.

New Report

Close