Najdi forum

kupujem nov pralni stroj

Moj 17-letni pralni stroj bo počasi najbrž vzel slovo in začenjam malo gledati naokoli za novim. Najverjetneje bo Gorenje, saj imam prav z vsemi njihovimi aparati zelo dobre izkušnje.

Malo sem gledala danes v trgovini, strojev je celo morje, cene precej podobne… Na kaj moram biti pozorna, da ne usekam mimo?

Pa še nakaj me zanima, če morda kdo ve. Želela bi, da mi stroj prinesejo v stanovanje (2.nadstropje, brez lifta) in od tam odnesejo stari stroj. To sem seveda pripravljena dodatno plačati, me pa zanima, katera trgovina to možnost sploh nudi – da ne pride v avtu le šofer, ampak ima koga zraven?

Je ok,kupi tistega v zlati sredini, pa bo v redu, se pa da v trgovini zmeniti,da ti ga dostavijo v stanovanje, da pa odpeljejo starega pa ne vem.

Jaz pravkar uvajam wa 62135 🙂 Glede lastnosti in cene(450 eur),se mi je zdel soliden. S podobno ceno,in posebnim programom za pranje superg obstaja wa 60.2,vendar ima 1200 obratov…Mercator ti starega zagotovo odpelje,za vnos se pa dogovori,po moje ne bo problema…

Verjemi z gorenjevim pralnim strojem ne boš več zadovoljna,čeprav imajo 5 letno garancijo boš hitro ugotovila,da se veliko kvarijo,saj imajo kitajsko elektroniko.

moj dela 3 mesece,se pokvari kličem servis čakam 3-4 tedne nanj in že 3 leta ista pesem.Na servisu se izgovarjajo,da je čakalna doba zaradi veliko okvar na njihovih strojih,torej dobro premisli.

Res je, samo Gorenja nikar. Jaz ga imam 4 leta, od prvega dne je kar naprej pokvarjen, res da ga zaradi garancije pridejo zastonj popravit, ampak to ni to. Ko ni več garancije, so zelo draga popravila. Torej je najbolje vsakih 5 let kupiti novega, da so vsaj popravila zastonj. Pred 20 leti so pa tobili zelo dobri stroji. Staro belo tehniko so ti pa po zakonu dolžni odpeljati, v GA ti celo nekaj dajo za stari stroj, če kupiš točno določenega novega. Malo poglej po njihovi strani.

Pralni stroji Gorenje so največje sranje, če ga mi dajo zastonj ga nočem.

Sem kupil PS BEKO za 240 € 5 let garancije, dostava v stanovanje in odvoz starega, pride pa samo šofer
in ima tak čuden voziček na akumulator in gre po stopnicah.

Pa res niso, kupujte slovensko robo.

Imam Gorenje, WA 64123, star je 4 leta, torej še v garanciji. Včeraj je bil serviser pri nas 12-tič!!!!!!!!!!!!
Ko se pogovarjam s serviserjem, pravi, da imamo mi smolo in da se pralni stroji ne kvarijo tako zelo. Pride pa vedno v tistem ali najkasneje naslednji dan, ko javim okvaro.
Ne vem, če ne bom naslednjič spet kupila Gorenje, imajo vsaj servisno mrežo. Ne vem kako tečejo servisi pri drugih znamkah.

Uspešen nakup ti želim.

Kje ste kupili stroj, da ga dostavijo do stanovanja?

New Report

Close