KUPONI ADRIA AIRWAYS
ampak če je karta res poceni – recimo povratna za Barcelono s taksami in vsemi pristojbinami vred 29 €, se pa še vedno bolj splača![/quote]
Poceni karti moraš prištet še vožnjo do Trevisa in nazaj (cca 500 km iz Ljubljane), pa parkiranje v Trevisu (4 dni cca 30 €), pa karto od letališča Beauvais do Pariza (13 € v eno smer) – potem je pa računica že precej drugačna. Pa še več časa porabiš do teh letališč. Tako da mislim, da je 100 € kar ugodna varianta.
ampak če je karta res poceni – recimo povratna za Barcelono s taksami in vsemi pristojbinami vred 29 €, se pa še vedno bolj splača![/quote]
Poceni karti moraš prištet še vožnjo do Trevisa in nazaj (cca 500 km iz Ljubljane), pa parkiranje v Trevisu (4 dni cca 30 €), pa karto od letališča Beauvais do Pariza (13 € v eno smer) – potem je pa računica že precej drugačna. Pa še več časa porabiš do teh letališč. Tako da mislim, da je 100 € kar ugodna varianta.[/quote]
hja, samo do Brnika se moraš tudi pripeljat in tam parkirat, pa ni zastonj… Jaz sem s Trevisa letela v London, Rim in Barcelono in verjemi, da sem vse fajn preračunala, iskala razne variante, tudi bone od Spara (ali so bili od Tuša?) in je bila varianta s Trevisa vsakokrat dosti cenejša od Brnika. Je pa to zelo odvisno od datuma, se strinjam, verjetno je v kakšnem primeru res AA cenejša, recimo leti med vikendom.
Poceni karti moraš prištet še vožnjo do Trevisa in nazaj (cca 500 km iz Ljubljane), pa parkiranje v Trevisu (4 dni cca 30 €), pa karto od letališča Beauvais do Pariza (13 € v eno smer) – potem je pa računica že precej drugačna. Pa še več časa porabiš do teh letališč. Tako da mislim, da je 100 € kar ugodna varianta.[/quote]
hja, samo do Brnika se moraš tudi pripeljat in tam parkirat, pa ni zastonj… Jaz sem s Trevisa letela v London, Rim in Barcelono in verjemi, da sem vse fajn preračunala, iskala razne variante, tudi bone od Spara (ali so bili od Tuša?) in je bila varianta s Trevisa vsakokrat dosti cenejša od Brnika. Je pa to zelo odvisno od datuma, se strinjam, verjetno je v kakšnem primeru res AA cenejša, recimo leti med vikendom.[/quote]
Nisem rekla, da se iz Trevisa ne splača, ampak, da je treba upoštevat tudi, koliko stane pot od-do letališč, pa koliko časa porabiš. Seveda tudi, od kod se potuje, pa koliko jih potuje. To, da je povratna vozovnica z vsemi taksami npr. 29 €, je le del cene in ni nujno tako grozno poceni. Pot do Trevisa (iz Lj) pa 4 dni parkiranja stane cca 100 EUR. Če gre en sam, to letalsko vozovnico precej podraži, pri 4 potnikih se že ne pozna toliko. Pa tudi tuja letališča, na katera leti Ryanair, so (vsaj tista, ki jih poznam) bolj oddaljena od mest, kot letališča, na katerih pristaja Adria. Pa tudi to, ali rabim do letališča 3 ure ali pa 45 min (avtobus Lj-Brnik) je vredno kak EUR.