Najdi forum

Kupimo bernardinca

men gre pa trojno na zivce, da ve pluvate po nedolznih ljudeh, ki prosijo samo za nasvet.Naj te ne briga moja slovenscina, ker forum ni temu namenjen in nisem v soli, da bi zdej mogla full neki slovnicno pisat. Vazno, da drugi vejo zakaj se gre!!!!!

Ja prou mas povrsno in zgleda, da se to kar povrsno preberem je samo kritizeranje iz strani YO!!!!! Na zalost!

Meni se zdi čisto normalno, da Yo in tudi drugi kdaj pa kdaj začno najprej kritizirat! Če pa vsak dan prebiraš isto sramje samo od drugih ljudi. Pa si pred tem že 100x določeni stvari lpo razložil pa nobeden ne upošteva nič, k9o še lahko. Potem pa se v večini primerih zgodi to kar je bilo napovedano pa hodijo jokat na forum in spraševat. Ko si pa sevtoval steriliziraj mačko, da ne bo nenehno kotila pa ne, je to nevem pohbljanje – ko pa mačka zavrže mladiče pa joooj kaj naj sedaj?! Milim ne.

Ko rečeš ne kupuj pri šteparjih psov, ker s tem podpiraš izničenje pasme, samo zasližek in širjenje slabih genov pa je bolj pomembnih tistih par jurjov pa te obosdijo, da ti gre samo za rodovnik ne za psa… POtem pride spet do zdravtvenih tezav pa pisejo sem take kaj je z psom, da če bi bilo kaj taksnega z mojim ne bi pisarila na forum ampak bi bila že 5x pri veterinarju….

Pa potem nimajo denarja za vet pa psa vržejo na cesto in potem jih takšni kot je Yo in ostali pobirajo s ceste…

Ja kaj ste pa mislili, da bo še kdo lepo odgovarjal, če ti pa direkt želodec obrne , ko spet in pset takšne stavri prebiraš….

********************************************* We all know that cats rule the world!

Menda je tole moj drugi ali tretji post na tem forumu. Običajno samo berem. Pa si mislim svoje. Poiščem nasvete ki jih rabim in običajno ne komentiram.
Ampak tole je pa tako prozorno. Smaragd postavi vprašanje – tako najbolj butasto in provokativno, za katero se ve da bo sprožilo plaz odgovorov v zgornjem stilu. Se skrije za vogal in se hihita kot smrkavec ki je vrgel petardo. Lej spet so se babe razpizdile hehehe..

Ena dobra stvar pa je v vsem tem. Morda bo prebral kdo drug, ki se res ukvarja z mislijo, da bi svojemu devetletniku za darilo za dobro spričevalo kupil kužka. In samo morda bo še enkrat razmislil…

lp tinca

Mislim, da je smaragd nekje pri drugem postu obupal(a), da bo dobil kakšen nasvet na kakšno društvo ali vzreditelja se obrniti. Šteparji??? A je smaragd kje napisal, da bi imel čistokrvnega psa brez rodovnika?????
Še tistim, ki bi lahko pomagale jih preženete:(((((((

..cccccc točnoooooo, smaragd bi moral napisati: vzamemo zapuščenega mladiča iz azila…..a ni tako??? V tem primeru bi bile tako polne nasvetov (dobronamernih) da bi bilo kaj.

Wind

p.s.: kar se pa tiče “pes kot darilo” …..možno, da je vnaprej dogovorjeno, možno, da gre za darilo odrastli osebi, možno…ma ja vse je možno….res mi še zdaj ni jasno zakaj vsakega takoj obsodit……

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Morda je bilo vprašanje res nerodno napisano, resnično pa ob vaših komentarjih človek “obupa”…
In resnično bom razmislila, ali še kdaj kaj vprašati…
Hvala vseeno – vsaj tistim redkim, ki niso takoj napadle…

WildWind se povsem strinjam s teboj!!!!!!!

Si eni spet sami sebi pišejo?

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

ja, meni se eni kar smilijo…postavijo vprašanje, pa so popljuvani:-(((….rekla bi tako- če pomagati ne morete, bodite tiho….
Sicer tud jaz ne bom pomagala- ampak sem se oglasila, ker me po nekaterih forumih moti prav to, da eni vidijo samo negativne stvari….
Smaragd je vprašala, če kdo ve za mladiča….Glede na to, da tukaj precej svetujete, da se je treba pozanimat in ne kupi kar od “enega”- predvidevamo (nevedneži), da boste s svojimi nasveti pomagali, morda napotili koga na točno določenega vzrejca…tako pa…..

lep dan

Vprašaj Primoža.

Wind

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Mi ni treba.

Vztrajam…..Ali pa premisli kaj napišeš….najlažje je obtoževati, dokazati pa …….res, vztrajam na tem, da preveriš….pol pa piši……..

Wind

Jaz ne morem preverjati. Če ti tvomiš, se sama obrni na Primoža.
Simpl kot pasulj.

Sicer pa… Zakaj tako skačeš v luft? Cvilijo mačke, ki jim na rep stopiš, a ne?

Ne, samo nažrla sem se obtoževanja, pa naj leti name ali na koga drugega….najlažje je vrečt mino češ nekdo sam sebi odgovarja pa čakat….sicer pa ……mogoče si pa nase mislila????

Wild

Zelo verjetno.

New Report

Close