Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Kupim zlatega prinašalca

Kupim zlatega prinašalca

Hja, v mojih odgovorih ne moreš dobiti odgovorov na svoja vprašanja, ker JAZ nimam legla ne takšnega in ne drugačnega.
Koliko mladičkov si pa že kupila, ko praviš, da si prav vsakemu vzreditelju zastavila takšna vprašanja? Če si res, je to samo pohvalno!
Glede na to, da si se izmaknila odgovoru, sklepam, da SI vzrediteljica, saj se razumemo :))))))

2 mladicka nista leglo? Kaj pa sta potem?

aha, ce jaz ne odgovorim na vprasanje, potem TI sklepas po svoje, kaksen je odgovor.
Ok, bom jaz ista: torej, tvoja psica je kotila zunaj, na mrazu, za mladice ni nic poskrbljeno, stran jih boste dali pri 6tih tednih, ker so sami stroski z njimi, vsi dobivajo ostanke od kosila ter obcasno hrano, ki jo kupite na pupmi (kjer dobite ob nakupu 3 zakljev enega zastonj), mladicka sta do oddaje v nov dom hranjena pri mami (boga samica), nista razglistena, nista socializirana…. bruh, toliko o eni ljubezni do psov!! da vas ni sram!

koliko mladickov smo kupili? dovolj, da znam lociti, kdo izkorisca zivali samo zaradi denarja in kdo jih ima v prvi vrsti zaradi ljubezni!

Jana, Jana, kaj je s teboj? Oprosti, da bom tako vprašala ampak, si mogoče kaj spila? Ne razumem namreč o čem govoriš. O kakšnih dveh mladičkih, o kakšni moji psici itd itd.
Še nikoli nisem imela ne psice, ne mladičev.
Tako da prosim, ko prideš k sebi, se mi opraviči!

p.s. Če ste kupili že dosti mladičkov, potem pri vas nekaj ni v redu. Ali pa si ti že zelo zelo stara.

Ammm, a je kdo morda pomislil, da ima Jana doma več psov ali pa da je šlo za premišljene nakupe, kjer obiščeš več vzrediteljev in si ogledaš več legel? Aja, mater sem zarukana, če pa psa za prvim voglom stakneš…

razglistena? socializirana? Kje je psica kotila? Koliko casa sta se mladicka hranila pri mami? S kaksno hrano je mama hranjenja? S kaksno sta mladicka? Ali je bila psica kdaj na kaksnem slikanju (ce je zlata prinasalka-ali ima slikane kolke in komolce?)

ko bomo dobili odgovore na ta vprasanja, bomo pa videli, kdo je zasluzkar in kdo pokvarjen….[/quote]

Kako si pametna jana&b. Kup vprašanj na katera je odgovor veterinarja že jasen. Mi jih ne prodajano, temveč bomo kar vse tri obdržali. Vrt imamo dovolj velik, prav tako imajo prostor tudi v hiši. Ne hranimo jih z ostanki, so živahni in zdravi in naši družinski člani.

Ti ki imaš toliko za popluvat čez naše malčke, pa raje usmeri svojo negativno energijo tja, kjer živali res trpijo. Tam se ne upaš oglasit, le zakaj ne? Lahko te je sram!

Pozdravljeni!

Tudi jaz iščem mladička zlatega prinašalca! Prosim vse, ki vedo za koga, ki jih oddaja, ali pa sam oddaja naj pokliče na 031/875-695!

Glede napovedanih legel se pozanimaj na Kinološki zvezi Slovenije, lahko pa tudi pri Slovenskem klubu retriverjev:

NIKAR pa ne kupujte pri preprodajalcih “rodovniških psov brez rodovnika”, ne kupujte iz dvoriščne reje in “ljubiteljskih domačih legel”.

Jana
Jana Pahovnik
administrator

Spol: Ženska
Sporočil: 27.411

Sijejo zvezdice na nebu …

Re: Bulmastifi ubili lastnika na Oražnovi v Ljubljani
« Odgovor #3645 : Sreda, 03.03.2010 : 01:19:16 »

Članica neodvisne strokovne komisije Alenka Černe je Atlasa in Joy na Baričevičevo željo ocenjevala že leta 2006
Na Kinološki zvezi Slovenije so nam namreč potrdili, da je junija 2006 v imenu vzrejne komisije za molose na željo Saše Baričeviča in Zore Roter v zavetišču Gmajnice ocenila zunanjost Atlasa in Joy ter opravila vzrejni pregled za bulmastife. Tako je namreč zahteval takratni predsednik strokovnega sveta Kinološke zveze Slovenije Rajko Rotner (stric notranje ministrice Katarine Kresal), ki je bil tudi navzoč na pregledu.
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042341931

Hudo strokovno obnasanje KZS, njenih clanov in vzrejnih komisij.
Po tem bo zagotovo cela vesoljna Slovenija se “verjela” vsemu, kar pride s KZS, predvsem pa bodo “verjeli” vzrejnim komisijam, vzrejnim pravilom in vzrediteljem, tudi tistim, ki korektno in brez pomoci “vplivnih” na KZS vzrejajo kolikor le morejo v dobro pasme.

Sramota! Upam, da bo zadeva sla v najkrajsem moznem casu tudi na FCI.
Logiran

Hm, a tole je Jana objavila ali kako?

hmmm, po moje tasmanski vrag

TM je vedno logirana pod svojim nickom.

Tole je preprosto kopirano z mojpes.net foruma.

zdravo. zanima me ce se imas kaksnega zlatega prinasalca… potem mi pisi na [email protected], hvala

New Report

Close