Najdi forum

Morda ve kdo kje bi lahko kupili osla?

Bom hvaležna za vsako informacijo! Smo iz okolice Maribora.

Pokliči gospoda Toneta Govekarja, telefon 01 362 71 43. On je (ali pa je bil) predsednik Kluba ljubiteljev oslov. Osličke je včasih prodajal. Zdaj pa sigurno ve, kje se jih da dobiti.
Samo ne bo vam ga prodal, če ga mislite imeti za salame.

Koliko pa sploh stane osel?

Jaz upam, da govorite (pisete) o zivalskih oslih, podobnih konju, ker drugace jih dosti najdete tudi na cesti – zastonj! hehe…

Malo heca ne skodi!

Lp, Ursa

Lp, U.

Daisy, imas prevec travice okrog hise? :))) lp

Pojma nimam.

Hm…kaj naj rečem…aaaa….v salame ga gotovo ne bi predelala….sicer pa, a nisi opazila, da kosim? Sej sploh nočem osla…haha…

Daisy, ne se zgovarjat, si se že izdala – se ti ne ljubi več kose vihtet, pa hočeš vedet, kaj je cenej, osel ali kosilnica!
Lp, Breda

Hahaha…kakšno ceno imajo pa moji živci…s kosilnico se hitro zmeniš, a veš…

Ja, Daisy, a maš še zmeri živce??? Sem mislila, da so ti jih že zdavnaj požrle pomoči potrebne žverce – ali pa ljudje, zaradi katerih jim je treba pomagat! Ampak če ti jih niso, na vsak način poskusi z oslom, mogoče bo pa njemu uspelo!
Lp, Breda

A ti raje zrihtam ovco….mislim za travo….je manj trmasta! :)))) lp

Alja je hotela osla….haha…kaj jaz sploh delam v tej temi…

Imas prav, tudi jaz odhajam! Alja oprosti za smetenje tvoje teme in upam, da bos nasla oslicka. lp

LP VSEM SKUPAJ!

DOBILI SMO OSLA IN ME ZANIMA S ČIM VSE SE HRANI?
VEM DA JE TRAVO ITD..
KAJ PA KAKŠNE POSEBNOSTI?

ALI NASPLOH BI RADA VEDELA KAJ O OSLIH!
HVALA

pozanimaj se v klubu ljubiteljev oslov

Preden si zamislite eno žival ,ki jo nameravate kupiti se o njej najprej natančno pozanimajte.Kakšen je njej karakter,je divja ali mirna, predvsem pa kako se vede do ljudi.Saj žival ,ki je napadalna nikakor ne sodi v skupino ljudi. Osel zelo rad je travo, manjše koščke trave,oves in stari kruh

New Report

Close