Najdi forum

Jaz se spomnim, ko sem lani na enem drugem forumu izpostavila en problem… tudi takole malo s humorjem. In so ga sprejeli kot totalno provokacijo, Primož ga sicer ni brisal, me je pa prosil, naj neham odgovarjat….. :((((

ja točno to in to je ena izmed lasnosti, ki jo iskreno ljubim pri mojem možku,ki se je mimogrede z mano poročil zaradi denarja :))).

No jaz sem zdaj prebrala KUM-ov post,
ker je pač en dal link gor in se lahko
prebere in je fajn da sem prebrala
prej vsa ta mnenja(sploh od tistih ki
trdijo da je post upravičeno izbrisan,
sploh zato ker kao žali kumovo ženo).

Jaz sem drugače kar precej občutljiva
na kake žalitve, ampak se mi zdi da v
tem primeru definitivno pretiravate!!!!!

Sploh ima pa Kum itak zmer
izvirne fore, take za nasmejat,
tko da bi se nekateri lahko komot
po njem zgledovali!!!

Jaz sem tudi prebrala kumov post in se nasmejala. Le kako to, da je zadeva toliko ženskam (!) smešna, potem pa se najdejo krepostniki in krepostnice, ki menijo, da je zadeva žaljiva? Ma, ljudje, pejte delat otroke tako kot kum, ne pa se tukaj zgražat za vsako neumnost in malenkost.

Človek je pač rabil malo sprostitve in je napisal – malo za hec, malo za svojo dušo. Pa če je njegova to prebrala ali pa ne. Zaboga, saj mu je večina odgovorila v enakem tonu – šaljivo.

Primož, ne strinjam se, da se briše poste kar tako. Sigurno je še kak očka, ki ima podobne težave, in še kaka mamica, ki se sekira po porodu, da je še debela … Mislim, da je obsežnost postov pokazala na to, koliko je enako/podobno mislečih. Škoda. Pa tako rabimo kak hec ali dva.

Kum, si se že kaj/kje/kako nasitil? 🙂
Lp.

točno tako…

brez veselja in smeha bi bilo težko živeti…

moja ženica boleha za depresijo in je imela predvčerajšnjim hudo krizo, tako da je bilo kar hudo…

na srečo je potem včeraj bilo zelo boljše…

ko jo mirim, poskušam tudi z humorjem, vici, anekdotami ter tudi z norčevanjem iz samega sebe, vse, samo da ji pomagam…

potem sem se spomnil na tvoj post, kum, in ko sem ji povedal, kaj si vse napisal, se je tako iz srca nasmejala, da so ni tekle solze iz učk…

hvala ti, kum, in še tako naprej…

:))) lepo od tebe…

Ma, Tamara je svoj primitivizem itak že dokazala s kakšnim od prejšnjih postov, denimo o tičih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close