Najdi forum

Kum je napisal post (Primož mu ga je pa zbrisal-čist upravičeno)..
namreč pisal je o tem, kako mu je žena rodila in sedaj že lep čas ni sexal in še lep čas ne bo…no on je to napisal zelo nespodobno in primitivno.
Najbolj pa me je zbodlo, ko je napisal da svojo ženo razume, da ji ni niti do oralnega oz. rokometnega sexa, saj je revica celi dan zelo zaposlena, ne samo z otrokom, ampak z vsemi drugimi gospodinjskimi zadevami….in mu je jasno, da se ne more še z njim ukvarjati…KUM seveda niti v sanjah ni pomisli, da bi svoji ljubi ženi (utrujeni od vsega) pomagal kaj skuhati,pomiti posodo,posestai prah itd. in bi morda potem njegova ljuba žena le imela kaj razumevanja za njega.
No in na koncu me je osupnil še odgovor TAMARE, ki mu je odgovorila kot kakšen dedec: JOJ, KUM KAKO SEM SE TI NASMEJALA…kot da je v njegovem postu kaj smešnega…primitivizem do amena

ah, pa daj no :))))))

Z malo bolj široko dušo in srcem bi se tudi ti nasmejala…. Saj je vendar kum pisal z veliko mero humorja :)))))

Al se je samo meni tako zdelo?!

Tudi meni se zdi, da je bil to še en dober vic.

lp

Who’s the man, who’s the man :-)))))))))))))))))))

Mislim eni pa res rabite, da vas eden/ena posteno nategne, da ne boste tako zadrti 😉

Debilnosti je na tem forumu veliko, ampak zato pa obstaja.

Očitno pa je res nekaj narobe s cenzorji, če brišejo take (za ta forum nadpovprečno duhovite) izjave, kot je bila Kumova. Ne vem kaj te je motilo Primož, mogoče bi nam lahko razložil. Nikogar ni žalil, pač se je malo izjadil. Ko je moja rodila, sem bil tudi nadpovprečno potreben, pa kaj?

Mimogrede, Tamarina izjava v postu nad mano, je dosti bolj žaljiva, pa je verjetno ne boš zbrisal. Čeprav, da ne bo pomote, Tamara, popolnoma se strinjam s tabo.

Mene pa prav zanima, katera forumašica si glede te teme ni upala naravnost povedat svojega mnenja, ampak je morala iti v ilegalo?

Nekdo, ki mu sicer leze v rit?

Kaj je bilo tako primitivnega v Kumovi temi res ne vem … Mislim, da s takim problemom se srečajo vsi novopečeni očkoti … in verjetno tudi novopečene mame (bom sporočila čez par mesecev) … In kaj je bilo tako groznega, da je Kum to napisal? Bah … zastopi ti to.

Jaz tudi ne razumem kaj je šel Primož brisat to temo. Zjutraj sem se tudi sama na veliko čudila, kaj se je zgodilo … pa sem vseeno dobila post … pogledala, če je bilo še kaj takega napisanega .. pa razen tistih par izjav Kum-ove žene nisem zasledila nič nenormalnega.

Ah … Kum … daj … odpri še enkrat isto temo … da vidimo, kaj se bo zgodilo.

A ja … pa mimogrede … pozdravi ženko in sinčka … :)) ;)))

Lp, Bgv

1. imam dva šihta- od doma grem ob 6.20 in pridem domov okrog 17.00!

2. ko sem doma previjam, podiram kupčke, pestvam, … počnem vse, samo dojim ne- in vse to delam z VESELJEM, saj ljubim tako otroka, kot tudi mamico in naredim vse kar je v moji moči, da ji olajšam dan.

3. s tem, ko sem se delal norca sam iz sebe, res ne vidim, kako sem kogarkoli užalil. še enkrat: šalil sem se na račun MOJE potrebnosti!

4. če misliš, da sem užalil ženo, naj ti povem, da je moj post prebrala in se od srca nasmejala…

5. če ne moreš ali nočeš razumeti šale, se zato ne znašaj nad mano, ker nisem kriv, da je tako.

sam sem človek, ki vzamem problem in ga zavijem v humor. na ta način se marsikdaj izognem prepiru in velikokrat se smejim, namesto, da bi tarnal in se smilil sam sebi. osebno mislim, da bi bilo veliko več slovencev srečnih, če bi svet dojemali na ta način. vendar včasih je očitno res lažje biti zategnjen in zatežen, kot pa, da bi se sprostil in se vsake toliko od srca nasmejal.

oprosti za vse morebitne žaljivke, ki sem jih nevede zapisal v zgornjem postu…

lp, kum

sm prebrala Kumov izbrisan post in vam povem, če bi imela tacga deca, ki mi po porodu ne bi velik pomagal pri vseh opravilih, bi ga zabrisala skozi vrata da bi se kar kadilo.In Kuma bi prav gotovo.A ste vsi ki se oglašate sploh prebral njegov post, kako je žaljiv za njegovo ženo.Groza.

še enkrat preberi….

a si ti prebrala, da je njegova žena to prebral in se smejala?

lp ajs

sicer ti pa povem, da če bi imela takega deca kot sem jaz, bi se vsak večer zahvalila bogu predno bi šla spat!

…ne sodi me po enem zajebantskem postu….

Muca, ne poznam Kuma, ampak sem prepričan, da ne boš nikoli imela takega deca.

In prepričan sem, da se imata Kum in njegova žena precej bolje, kot se bosta ti in tvoj možek kdaj koli imela.

Zasikane babe nikoli ne morejo imeti ene sproščene fajn družine. Ajde Primož, briši še mene.

drug nick napisal:

> namreč pisal je o tem, kako mu je žena rodila in sedaj že lep
> čas ni sexal in še lep čas ne bo…no on je to napisal zelo
> nespodobno in primitivno.

meni se zdi, da je napisal predvsem humorno… mal se sprosti no! :)))

lp ajs

Kolko “poznam” Kuma, me zmeraj nasmeji, ker je pri njem vedno prisoten humor in zato sem tudi tisti post vzela bolj kot šalo kot pa kaj druga.

Niti malo nisem dobila občutka, da žali svojo ženo, ampak da se dela norca sam iz sebe, tako je že tukaj gori napisal. Pa tudi do zdaj sem zmeraj dobila občutek, da ima svojo drago rad, pa ta malega itak!

V glavnem, dans zjutraj mi ni blo nič jasno, ko sem vidla, da je zbrisano.
In se strinjam, da v primerjavi z nekaterimi drugimi, tega posta res ni bilo zbrisat.

Ta forum se glasi: Mladi o spolnosti in drugih aktualnih temah

Menim, da je Kumov post neupravičeno izbrisan.

O B R A Z L O Ž I T E V
Kum je mlad očka in se spopada s težavami, ki so jih dali vsi očetje skoz. Opisal jih je na svoj humorni način. če vam kakšen od odgovorov na njegov post ni bil všeč zbrišite le-tega in ne celoto.

Edino pravilno se mi zdi, da mladi na tem forumu preberejo tudi kaj drugega kot le seks, kondomi, lizanje, rajcanje, zmenki…ampak tudi nadaljevanje in morebitne posledice takih ravnanj.

Z A K L J U Č E K
Kaj je bolj poučnega od tega, da mlad očka zapiše svoje težave in pomisleke, se vam zdi da je bolj poučno to, da tak post zbrišete in nekaterim s tem daste misliti: saj je kum naložil in v resnici ni tko, zato so ga pa izbrisali??

zato
P R E D L A G A M
Ker naj bi živeli v demokratični družbi in sodelujemo na demokratičnem forumu, pozivam modearotje med. over.neta, da še enkrat preberejo kumov post in resno razmislijo o tem, da bi ga vrnili.

Saj ima Primož svoj mail, pa mu piši tja…. ga bo bolj zagotovo prebral, ker nima cajta viset na forumih.

Ali pa kar v pisma bralcev v Delo, pa pripiši še, da na ta način ne bomo nikoli prišli v Evropo :))))

lp ajs

khm, torej dragi moji…tisti ki spremljate ta in še nekatere druge forume veste, da sem “kumova” žena…Pa da takoj razjasnimo nekaj stvari, za katere se mi zdi da jih lahko le jaz razčistim, torej:

1. KOGA je kum žalil? Očitno vse ostale razen mene, ker jaz v tistem postu nisem našla popolnoma nič žaljivega!!!
2. KAJ točno je nespodobno in primitivno napisal? Ni važno kolikokrat preberem tisti post, ne najdem čisto nič primitivnega – smešno je, na humorističen način opisano realno stanje ki v resničnem življenju ni prav nič smešno (mamice in očkati veste o čem govorim)
3. “drug nick” KDAJ je pa rekel, da mi ne pomaga? Na žalost je dobil le 2 tedna dopusta v službi in ta dva tedna meni ni bilo treba doma narediti NIČ, še malega mi je prinesel v posteljo, ko je bil lačen, da sem ga podojila, ker ga on res ne more…na žalost je pa zdaj Kum moral nazaj v službo, pa ga tudi to ne ustavi in mi še vedno ogromno pomaga! Jaz čez dan pospravim in skuham kosilo, ko pa pride domov ni treba meni spet nič delat, ker on naredi vse!
4. “maca”…kaj naj ti rečem…NIKOLI ne boš imela takega moža kot ga imam jaz. In dokler boš to ugotovila bo pred tvojimi vrati verjetno kar zajeten KUP moških ki “žalijo svojo ženo in ji ne pomagajo po porodu”

Drugič pa najprej le pozorno preberite post preden začnete nekomu skakat po glavi!

Pa lep pozdrav vsem TaNova

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close