Najdi forum

Na kulinarika.net imajo forum in kar na forumu so možni plačani oglasi firme TENTOURS,ki propagira potovanje v Piemonte v Italijo.Jaz sem napisala mnenje , da voditelj tega potovanja ni dovolj usposobljen za tako zahtevno zadevo kot je kombiniranje vina in hrane in jasno, so moj prispevek kar zbrisali.Forumi pač naj ne bi bili namenjeni plačanim reklamam.To je čisto zavajanje, saj ljudje mislimo, da sodelujemo na forumu, v bistvu pa gre za trojanskega konja.
Naj se gre tale kulinarika net solit, če niso sposobni reklam delat izven foruma.

Nekaj si narobe razumela. Čist prav, da so ti zbrisali žaljiv komentar.

No, zdaj si jim pa še ti reklamo naredila :)))
Kulinariki in Tentoursu :)))

jaz sploh ne grem več na kulinariko, sem rajši na forumu PREHRANA med.over.net

joj na teli kulinariki se pa sam kregajo ženske, pa zmerjajo.
Tudi jaz ne sodelujem več tam.

sem vidla ja, reklamirajo Tenturs za Piemonte, zelo drago, pa slabo vodstvo.
Forum je pa itak brez veze !

meni se tale Veronik sploh ni zdel ko je vodil neke kuharske oddaje, čisti blefer !

MED.OVER.NET je lahko za zgled, kako se lahko organizira različne TEME -različne forumu-lahko bi temu rekli SPECIALNI FORUMI.Na kulinariki, je vse pomešano, imajo 7-8 tem, ostalo je pa nabasano v enem IN NOBENEGA PREGLEDA.Bez veze se sploh sikirat, saj imamo MED-OVER-NET !!!!

Res je, na Kulinariki so tri ali štiri hiperintelektualke, ki vodijo igro in v izjemnih primerih dovolijo asistiranje še kakšni članici ali članu, če je seveda komentar mlačen in neškodljiv.
Škoda, namen Kulinarike je bil dober. Se strinjam, da je MON mnogo bolj živ.

tam je ena z nickom JAPAJA (že ime je grozno) ki se vtakne v vsak drek, moji dve prijateljici tudi ne gresta več tja.Se pr astrinjam, da je tale turistična agencija brez veze, še bolj brez veze je pa da ima kulinarika sistem reklamiranja na forumu, ki naj bi bil za debate,izmenjave izkušenj itd, ne pa za reklamo neke brezvezne agencije.Ja pa forume imajo res razmetane v enem forumu lahko objaviš kar koli, ker drugega ni.

ja forum PREHRANA na med.over.net je bil včasih še boljši, ko je BABI sodelovala s svojimi ogromnimi izkušnjami, kulinarika net je pa tudi meni čisto mimo, sem že stara in se mi res ne ljubi kregat s tistimi ženskami tam, sem kar nehala obiskovat tisti forum.
BABI OGLASI SE ŠE KAJ !!!!

ja tudi sama pogrešam BABI-daj javi se kaj.Tako dobrega sodelovanja kot je bilo z njeno pomočjo, pa srečanja in vse, na kulinariki zagotovo nimajo.Tam so res ene 4 ta prave, ki vse uženejo v rog.

ja ja

New Report

Close