Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom kuhinjski pult iz ploščic

kuhinjski pult iz ploščic

ker sem tik prd montažo kuhinje v stanovanje in me zanima če ima kdo izkušnje s pultom iz ploščic. Sama sem zelo navdušena nad izgledom, kako je z uporabo pa ne vem. Dobila sem že nekaj kritik (od ljudi ki tega nimajo).
kakšna je “montaža” ali čez ploščice prelijejo kakšno zaščitno maso ???

hvala za pomoč in l.p.

tina

Pozdravljena

Pri nas doma imamo ploščice. Nikakršnih težav, nasprotno super.
Fuge imamo sive.

Lp

Pa imate kakšen premaz čez?

Ne, položeno so na vezano ploščo nato lepilo in fugirna masa. Kuhinjo uporabljam 7 let in ni nikakršnih problemov.

Lp

tomila,

najlepša hvala rešila si me vseh dilem. Bila sem že kar malo razočaran po toliko mnenjih.

hvala in l.p.-pult bo iz ploščic.

tina

Tina

mislim da svojo odločiev ne boš obžalovala, jaz je nisem. Morda je pomembno da si vgradiš ploščice ki nimajo visokega sijaja, ker se na takih pozna vsaka stvar (na ostalih materialih tudi). To je bil tudi moj moto, ko sem kupovala ploščice. nikjer v stanovanju nimam ploščic z visokim sijajem.
Znamka ploščic MARCO CORONA. Ploščice niso občutljive na temperaturo, lahko jih čistiš, super izgled, ne boš pa jih uporabljala za mesenje testa, prav tako ne boš “tokla” zrezkov. V 7 letih se ni razbila ali kako drugače poškodovala nobena ploščica.

Bili smo prvi med znanci in prijatelji ki smo se odločili leseno zidano kuhinjo, ploščice za pult, steklokeramično ploščo, lesene podne na “štafelnih” (brez betoskega estriha) ….

LP

New Report

Close