Najdi forum

kuhinjski pult

Lepo prosim, kje imajo dobro izbiro pultov, da ni treba čakat po naročilu, ampak imajo zalogo? Ljubljana ali širša okolica pride v poštev.
Mogoče je tu kak strokovnjak, ki bi mi naravnost povedal, ali bi šel rdeč ( bordo) pult k hrast kuhinji? Pa da najdem zraven še ploščice, ki bi se ujemale? No, če sploh obstajajo take barve pulti, saj še ne vem.Vem le, da so največ rjavi in sivi odtenki, pa bolj ali manj našpricano, meni pa ni to preveč všeč.
Hvala.

Jaz imam kamnit pult in ga ne zamenjam nikoli za navadni leseni z ultrapasom prevlečen pult.

Čebelca, pulti so z razlogom malo špricani in sicer zato, da ti ga ni treba 3x dnevno pucat. Enkrat sem v HN pri eni kuhinji videla črn pult, sama ga ne bi nikoli imela je pa zelo pasal k razstavljeni kuhinji. Gor se je poznal vsak prst in prahec.

OBI Kranj, velika izbira.

Jaz sem našel dobre pulte tam med Ljubljano in Lavrico, desno ob cesti je en prodajni salon, velika izbira, dobre cene – je pa že nekaj let od tega in se ne spomnem imena.

V Bauhausu imajo ogromno izbiro, vključno z bordo mat, rahlo hrapavim pultom. Imajo tudi tigraste, zebraste,…

Firmi se reče Tema.

http://www.tema.si/main.php

Jaz imam v eni kuhinji temno zelen, v drugi pa črn z srebrnimi luskami granit, ga ne zamenjam za noben drug material.Res je dražji, ampak popolnoma neobčutljiv na vse. Lahko režeš gor.

Sporočam, da sem pult kupila pri Starmanu, več ali manj povsod se mi je zdela podobna izbira. Sem zelo svetlega vzela, z zelo rahlo primesjo zelene in rjave, pa bom potem s ploščicami poživila , bom dodala k svetlim eno vrsto rumeno-oranž mozaika.

New Report

Close