Najdi forum

Kuhinjski otok/polotok

Pozdravček,
vsi tisti, ki imate kuhinjski otok/polotok – koliko imate vse skupaj veliko (dolžina in širina) in koliko imate široke prehode mimo otoka.

Ali se vam zdi otok (na katerem je samo kuhalna plošča) širine 90 in dolžine 1.20 premajhen? Me nekaj prepričujejo, da bo vse skupaj izgledalo bedno – no jaz pa ne vem kaj naj zdaj,

Kje ste kupili napo in ali so res tako drage cca 250 .000 sit?
Pa LP

Zala

res bo izgledalo bedno.

Jaz imam med elementi in otokom širine oz. prostora 90 cm
Otoček širok 1m, dolg 2m

Če si ne moreš predstavljat, vzemi karton in si izstriži pa položi po tleh za lažjo predstavo, al pa vzami kredo in nariši.

LP

zala če želiš mi pusti mail pa ti pošljem slikico kako to pri meni zgleda…..nič ni bedno verjemi…nape pa po 2 letih še zdej nimam….tudi to bo že…drugače se jo pa dobi tudi za dobrih 100.000…

Mene pa zanima nekaj drugega. Kako so v tem primeru urejene inštalacije (voda, plin, elektrika) in predvsem kje imate odcejevalnik za oprano posodo, če ga sploh imate.

Roža ,

res bi mi pomagala, ker gremo v soboto naročit – jaz pa še zdaj ne vem, kaj naj.

Moj mail:

[email protected]

ZAla

poslal mail…..

lp,Mojca

Mi imamo otok ca. 1,10 m x 2,00m z zajtrkovalno mizico,katera gre iz otoka na stran proti jedilnici.
Na otoku je plošča za kuhanje, nad njo pa otočna Gorenjeva napa (mislim da je bila okrog 160.000,00).
Inštalacije smo predvideli že pred polaganjem estriha, torej ko se je delala elektroinštalacija.

Hvala za odgovore, upam, da bomo kamlu zaključili to odisejado:)

Še kakšne informacije so dobrodošle

ZAla

Lepo prosim za eno slikico vaše kuhinje, ker tudi mi planiramo inštalacijo že sedaj tako urediti, da bomo imeli štedilnik na polotoku. Si ti s to varianto zadovoljna?
lp

Roža

mi lahko še enkrat pošlete – mi je nekaj mail zmrznil,

Hvala

ZAla

Ja, to da so inštalacije prirejene prej, mi je jasno, ampak mene zanima, če bi bil kdo tako prijazen in bi to malo opisal ali poslal kako slikico, ker tega nisem še nikoli videla.
In ker imamo zdaj inštalacije v polsteni, ki bi jo v prihodnjih letih podrli, me zanima kaj nas čaka.

zala..poslano še enkrat….

New Report

Close