Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Kuhinjska steklena miza in stoli

Kuhinjska steklena miza in stoli

Pozdravljeni,

prosila bi vas za mnenje, kje kupiti dobro stekleno kuhinjsko mizo na kovinskih nogah – po možnosti raztegljivo in kuhinjske stole?

Hvala za info.

LP,Tina

Si lahko predstavljaš zoprn zvok, ko na stekleno mizo položiš krožnik? Jo pa imajo ako v Rutarju kot v Lesnini.

Steklena miza je lepa, o uporabnosti pa bi se dalo razpravljati. Na njej se pozna vsak prahec, da o odtisih prstov ne govorim. Ne nazadnje tudi mene moti zvok pri odlaganju krožnikov, kozarcev… Razmisli.

Živi in pusti živeti

Pa saj ne polagaš krožnikov direkt na steklo. Ponavadi se da spodaj pogrinjke ali kako?

Prah se pozna ravno toliko kot na kaki drugi sijajni površini, prstni odtisi pa malo bolj. Imaš pa plus, da je zelo enostavna za vzdrževanje in čiščenje. Še boljša glede praktičnosti (glede estetike ne bom debatirala) je pa steklena MAT. Jaz jo imam v delovni sobi in se na njej ne pozna noben odtis.

Raztegljivih steklenih miz pa še nisem videla.

Pojdi pa pogledat še po kakih drugih bolj butičnih salonih pohištva, ne samo Rutar in Lesnina, če hočeš bolj kvalitetno in estetsko mizo.

Jaz sem svojo kupila v FORTRADE-u…
http://www.fortrade.si/ProdajniProgram.aspx?IZDELEK_ID=33100501

Jaz imam pogrinjek cez cele mizo, obrisati pa jo je treba isto kot vsako drugo.

na bolho poglej..ena prodaja stekleno mizo..zelo lepo..z dvojnim steklom..peskana…res elpa…cena je bila v rutRJU 180.000 SEDAJ JO PRODAJA MISLIM DA ZA 55.000 SIT.. SAMA SI PRETVORI V EVRE

New Report

Close