Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom kuhinje visoki sijaj – čiščenje, izbor ploščic?

kuhinje visoki sijaj – čiščenje, izbor ploščic?

ali mi lahko kdo pove, kaj je s temi modernimi kuhinjami? vse visoki sijaj. kako se pa to obnese če imaš majhne otroke in povsod tacajo? se lepo očisti?

prav tako mi ni povsem jasno, kakšne ploščice bi lahko dal na te moderne kuhinje? v vseh prospektih je kar neka podloga od zadaj (samo ko greš gledal ploščice npr. Merkur, Bauhaus bi res težko našel take, da bi res pasale zraven- so ali preveč klasične ali pa bi se res moral potrudit, da z izborom ne bi pokvaril izgleda kuhinje).

kako ste to rešili vi?

naj bolj enostavno je da date stekleno podlogu v barvi jes vam lahko preporočim enga mojstra ko vam bo po ceni naredo steklo lahko ga direkt pokličete na št. 041 755 673. hvala lepa

aja steklo! zdaj mi je jasno, sem našla nekaj starih postov na to temo.

steklo je kar drago, bom morala fejst razmislit!
hvala vam

Mi imamo visoki sijaj. V merkurju sem kupila rokavico za čiščenje, ki jo samo zmočiš s toplo vodo in se full lepo spuca. Mamo tud dve mali miški doma, ki če ne kuhata, premetavata posodo, tko da si lahko misliš koliko prstov mamo po kuhinji.

Sem probala tud s steleksom pa je preveč dela. Tale rokavica čist zadošča.

Jaz imam visoki sijaj in je skoraj ni treba čistiti, ker je bela in se skoraj ne vidi. Sicer se pa obriše s krpo iz mikro vlaken, verjetno je ta rokavica tudi… Ne bi bilo slabo, če si jo nabavim, je po mojem bolj praktična…

Tu in tam obrišem kuhinjo tud s čistilom, ker imam elemente tako blizu štedinniku, da gre nekaj pare gor in se prime mastno. Zato mi je mogoče žal, da ni na otoku…

Hm, ja jaz vem, kje dobit ugodno varianto. Sicer cene za fizične stranke tako približno vem, lahko je mal odvisno od pogajalskih sposobnosti. Eni so res zelo dragi, isto stvar se da pa kje drugje tudi pol ceneje dobit. Ne vem pa, kaj je drago za tebe – vsekakor so pa ploščice cenejše, razen če vzameš navadno steklo (brez kakih fototapet).

lahko vzame pobarvano steklo ker je cenejše to vam lahko zrikta moj sosed brez računa nam je zrikto po ceni malo boljše ploščice so tudi drage lahko ga pokličete za ceno stekla na 041 755 673

Tastovi ženi, ki je bila davčna inšpektorica, ji je rekla kelnerca, če ji prinese račun al ne… 😀 Na srečo se na neko ubogo študentko ne bo spravila, pa ji je rekla, naj kar prinese, če že vpraša 🙂 Tako, da ni bila v prekršku… Dej napiš še ime in priimek, davčno pa naslov 🙂 Kaj si pogumen, ej 🙂

Nimam nič proti, če si en revež na tak način obdrži kak evro več, sam pisat to na net, je pa neumno… Ste pa optimisti, res… 😀 Kolega ti bo hvaležen (če nisi ti to sam), ko si objvil še telefonsko, da ga bodo ja lažje našli…

Drugače pa pobarvano steklo, navadno, ja, je čist poceni. Tam nek kot ploščice, odvisno kake… Emajlirano pa ni poceni in bo dražje kot ploščice. Če mene vprašaš, dam raje ploščice, kot navadno steklo.

New Report

Close