Kuhinje in notranji arhitekti
Oj,
kdo ve pri katerih slovenskih izdelovalcih imajo arhitekte.
Najbolj me zanimajo kuhinje, vem za Erjavec in Kerin Povirk, kaj pa ostali?
Lipa, Svea, Gorenje ??? Kakšne izkušnje?
Pa še notranji arhitekti? Imam par kotičkov v hiški, kjer bi potrebovala malo pomoči? Je v okolici LJ, kak praktično nekonveniconalen mlad, ne predrag notranji arhitekt? Predvsem bi moral biti močan v barvah in njihovih kombinacijah!
Hvala v naprej!
Kolikor vem, povečini v prodajalnah izrisujejo prodajalci, ki pa so bolj ali manj izurjeni. V lipini prodajalni ti izrišejo računalniško in svetujejo, prav tako v Kerin-Povirku. V Viktoriji v Kranju (Dan kuchen) tudi dobro svetujejo in so zelo prilagodljivi, kar se tiče mer. V Big Bangu v Lj. pa imajo arhitektko. Svetujejo pa povsod, vsaj kolikor imam jaz izkušenj izključno kar se tiče kuhinje, ti pa verjetno misliš zraven se tla, stene…
lahko mi pises na [email protected]
opremljam v modernem stilu z zivimi barvnimi kombinacijami, sem iz LJ
sem se zatipkala pri mailu : [email protected] je pravi
Ne vem sicer, ali to še velja, vendar so v trgovini Dom oprema pred nekaj leti kuhinje prodajali tako, da je prišel svetovalec (mislim da arhitekt) na dom in je na licu mesta zrisal kuhinjo. Ampak model kuhinje moraš pa seveda izbrati sama… Takšno ponudbo so imeli zato, ker prodajalca nista bila usposobljena za kaj takšnega in se je meni zdelo super. Poleg tega je takrat ta prodajalna, ki je sicer razmeroma majhna, imela ugodnejše plačilne pogoje kot drugje, pa tudi nižje cene. Midva z možem sva hodila gledat v te velike salone (kjer žal prodajalci največkrat NIMAJO POJMA, KAJ PRODAJAJO), naročila sva pa potem na Vrhniki.