Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Kuhinje Excel International

Kuhinje Excel International

Prosim, če mi lahko izključno tisti, ki ste v zadnjih 2 ali 3 letih kupili zgoraj omenjeno kuhinjo poveste, kako ste z njo zadovoljni. Kateri model kuhinje, okvirna cena za m2, ipd. Zanima me tudi, če ste se morda odločili tudi za t.i. izvlečne predale na tirnicah (za steklenice, živila, ipd). Imate morda tudi narejene utore za pribor, ali pa za posodo (tako da lahko zložiš noter vsak krožnik posebej). In pa samodejno zapiranje predalov.

Zanima me tudi dejanski rok dobave (če so točni), kako je z montažo in ali če sami kupite npr. kamniti delovni pult drugje, če vam ga tudi zmontirajo ali pa ste morali za to plačati še kamnoseka.

Hvla in lp,

vijol’ca

Pozdravljena!
Moja izkušnja z Excelom je takšna: njihovo kuhinjo imam že leto in pol. Na kratko rečeno sem zelo zadovoljna. Odločila sem se za ravno, javorjevo, in sem jo dobila dva dni kasneje kot je bil določen datum pri naročilu – torej lahko rečem, da se držijo rokov. Saj dve dni pri taki stvari kot je kuhinja po naročilu res ni veliko. Zmontirali so mi jo še isti dan ko so jo pripeljali. Kako je pri njih glede kamna ne vem, ker sem se odločila za običajni pult. Meni so narisali kuhinjo in na to skico pripravili predračun, tako da sem točno vedela koliko stane moja kuhinja. Tudi tebi svetujem, da narediš tako. Ko sem jaz kupovala kuhinjo sem ugotovila, da ne moreš kuhinjo ocenjevati po tekočem metru, saj so mi povsod ponujali nekaj drugega. Jaz sem izbrala kuhinjo glede na to kaj mi je kdo ponudil za kakšno ceno. No, zmagal je Excel (do danes mi še ni bilo žal).
Kar se tiče predalov, imam prav takšne s samojstojnim zapiranjem, ampak recimo da pri polnem predalu malo nežnosti vseeno ni odveč. Večjih izvlečnih košar nimam, le eno majhno, ozko, ravno za par steklenic, ki pa zraven štedilnika kar prav pride. No, da jih ne bom na dolgo in široko hvalila. Kako je z njimi zdaj ne vem natančno, vem pa da mi je takrat šlo v nos, da sem si morala brezplačno montažo prislužit. In kako? Hja, treba je bilo naročit za več kot miljon, kar pa dan danes za kuhinjo kar hitro skup nanese. No, dovolj za zdaj.

Torej kratek povzetek: Excel sigurno pride v ožji izbor!

lp

Midva sva kuhinjo naročala natančno pred enim letom. Bil je kar dolg čakalni rok. Sva pa z izdelavo in poslovnostjo nasploh zelo zadovoljna. Mislim, da se najini kuhinmji reče Ambra ali nekaj podobnega. Sva se pa zmišljevala glede odtenka barve, glede nekih dodatnih elementov in glede stolov in mize. Le to sva kupila posebej surovo in so nama pobarvali v excellu. Zelo se nama je (pozitivno) vsedla v spomin ga. Mojca v Dobravljah, malo problemov in slabe volje pa sva imela z montažo. Ampak na koncu se je vse rešilo in sva zadovoljna. Za to kvaliteto se nama je zdela najprimernejša. Nisva pa naročala za miljone in sva plačala cca 35KSIT montaže.

Lp

New Report

Close