Najdi forum

kuhinja visok sijaj

Pozdrav!

Naročiti moram kuhinjo in sem v dilemi ali naj naročim belo visok sijaj (fronte), ali navadno/mat.
Kuhamo vsak dan, tudi pečemo veliko. Mogoče bi se bolje obnesel kakšen bolj beige odtenek,
vendar se bojim, da bom potem težko kombinirala z ostalim pohištvom.
Če ima izkušnje s tako kuhinjo se priporočam za mnenje. Hvala!! 🙂

Bela visoki sjaj…po moje samo pucaš, ko se dotakneš , se pozna.
Imam komb. beige-rjavo mat —je super in se ne maže zelo

mi imamo bež visok sijaj…je lepo in super, samo se pa res vsak prst gor pozna…če bi zdaj kupovala ne bi več visoki sijaj…res skos pucaš

Visoki sijaj je v pohištvu že “out”, samo pri nas še hrabro vztraja… Trenutni trendi so v kombinaciji imitacije lesa npr. enobarvnega materiala.

Visoki sijaj je veliko lazje cistit kot pa mat. Povem iz prve roke. Mama ima mat in je grozno. Ne gre lepo scistit. Jaz imam belo visoki sijaj in 1x na teden kuhinjo/elemente obrisem z stelexom in suho krpo. Dela za 5 minut. Pa nimam majhne kuhinje

Obstajajo tudi mat materiali, kjer se ne poznajo prstni odtisi, ampak je približno 30% dražje od visokega sijaja. Kuhno sem naročala prejšnji mesec, in ker je bila finančna stiska, sem naročila visok sijaj.

Imela sem in imam zdaj eno drugo staro kuhinjo, oboje sijaj, ne visok, ampak navaden in se krasno čisti.
Po moje se tudi mat lahko lepo čisti, če je gladka površina. Mat je letos hudo v modi, čeprav se mi zdi, da kuhinje ne kupješ ravno zadnjimodni hit…

Imam pa nov prenosnik, črn mat, vsak prstni odtis se pozna na njem, po moje še huje kot na sijaju. Na svetlem se verjetno manj vidi.

Jaz imam 13. leto mat, na otip furnir kot breskova koža. Zakon – mi ni žal. Pa veliko dnevno uporabljamo kuhinjo, je kar obremenjena.

Sorodnica ima cca 2 leti sijaj bele fronte – sivcer je tudi obsedena s pucanjem, dnevno drgne tiste fronte, da jih bo znucala 🙂

Jaz imam visok sijaj, ne belo, ampak zelo svetlo bež. Je zakon, nič se ne pozna gor, očisti se v 5 min. kmalu bomo kupovali novo in bom še enkrat vzela tako.

ni sile, flekci me ne motijo, imam 2 majhna otroka, GRE!

New Report

Close