kuhinja brez ploščic
Pozdravljena,
tudi sama sem se pozanimala za to varianto – to je posebno steklo točno za kuhinje…ampak cena na m2 je okoli 166eur (40.000sit), kar pa je veliko.
Mi smo se odločili, da bomo pobarvali tisti kos s pralno barvo (v željenem odtenku) in preko polakirali. Za nasvet smo vprašali tudi v trgovini z barvami in so rekli, da se da vse normalno čistit in vse.
Pa še veliko, veliko ceneje je.
Toliko pač, naša izkušnja.
lp,
m
zala22, pa se na steklu vse kapljice vidijo bolj kot sicer na ploščicah, ne? Ali pa si to narobe predstavljam? Ker ne bi rada po vsakem kosilu loščila še stene v kuhinji 🙂 Ploščice pač umiješ nekajkrat na leto, steklo pa – si predstavljam – se mora čistiti vsak dan. Ali pač ne?
Hvala za info že v naprej!
Pozdravljeni!!
Tudi mi nismo vedeli ali bi ploščice ali steklo. Odločili smo se pa tako: tam kjer je štedilnik smo dali takšne sive ploščice kot so po tleh(velike), na karo, ob strani pa tak pas, ki je izmenjajoče se sivo in temno. Drugje smo pa dali čisto navadno steklo, nismo komplicirali, vedeti smo pa morali kje bodo vtičnice. Pod steklo smo pa sami pobarvali živo zeleno barvo, ki se pa kupi v obiju narejena. Skratka, zelo zelo zadovoljni! Nikoli več ploščic. Zdaj pa samo s stelexom pobrišem pa je!
LP, Sara