Najdi forum

v Ljubljani iščem kuhinjo. Predvsem modre barve, lahko je svetlo modra, ker temnih ne maram, predvsem pa, da je lepa in estetska. Do zdaj sem gledala Svea, pa ni nič ustrezalo mojemu okusu. Morda kdo ve še za kako trgovino?
Hvala!

Big bang dom v BTC.

Oglasi se po e-pošti …

jim

Poglej v Lipi na Pražakovi. Splača se pa zapeljat tudi v njihov salon v Zemono – imajo ful več varjant razstavljenih.
Prav modre se sicer ne spomnim, so mi pa razlagali, da se da barvo izbirati.

lp,
Simona

Ikea ima ene svetlo plave fronte:

LP, S

Mi smo jo po dolgem iskanju našli v merkator centru na celovški v hipermarketu in to kuhijo ewe. Bili so najugodnejši (na piko) , pa vse so pripeljali, znosili v stanovanje in zmontirali.
Sedaj že prijetno diši iz nje, mi pa smo še vedno zadovoljni z nakupom.

Kolegi so jo kupili v Merkatorju. Ni šala. Pa še dvojne pike so dobili.
AnaM

Hvala za informacije. Big Bang nima več kuhinj, ogledala Spono, razočarana. Kaj pa firma Excel? Menda delajo dokaj kvalitetno? Obiskala tudi Ikeo, danes, videla tisto svetlo modro, prav nič mi ni všeč, je pa ena lepa modra nova kuhinja. Elementi stanejo skupaj 1500 eurov, prevoz 150 eurov, le montaža je nekam draga 500 eurov??? Še ne vem,kje bom kupila. Zanima me, kakšne izkušnje imate s kuhinjami Ikea? Ali so trpežne in lepe tudi še dolgo časa? Modra kuhinja ima površine, prevlečene s sijajem, in me zanima, ali to zdrži dolgo časa?

Hvala še enkrat!

Izogibaj se sijaja v kuhinji.

Javi se na e-mail. Ti bom dal en link kje lahko pogledaš zadeve.

Napisala si za Spono, kaj te je tako razočaralo?

jim

Pika, jaz imam Ikeino kuhinjo – za vse skupaj z pultom vred smo dali okoli 2.000 EUR (pult so nam dostavili z hitro pošto) – imamo pa kar precej veliko kuhinjo. Sestavili pa smo jo sami – to pa sploh ni noben problem, ker imaš v vsaki Ikeini škatli navodila z slikicami kako skupaj sestaviš.

Sicer pa sem zelo zadovoljna – taka kuhinja bi me v SLO prišla krepko čez miljon. 😉

LP, S

Poglejte pod.www.lacacucine.it
Če vam je kakšna všeč se nam oglasite na mail.
Svetovanje in skica brezplačno,rok dobave 20-25dni.
Montaža po dogovoru.

Za aktiven link: potrebno ga je vpisati med ta dva znaka 😉

Lp, S

Hvala, bom pogledala vse. Je še v Ljubljani kakšen dober salon? Sicer bi že zdavnaj vzela v Ikei, vendar ni tisto, kar iščem. Iščem bolj mat kuhinjo, zadnjič so imeli v Harveyju Normanu lepo kuhinjo olivno zelene barve, le da je bila sijaj, vendar lepa in pomirjujoča.

New Report

Close