Najdi forum

Lepo pozdravljeni, forumovci. Po dvajsetih letih imam namen zamenjati kuhinjo. Sem si ogledala kar precejšen del ponudbe pri nas, pa se sploh ne morem odločiti. Od slovenskih mi je Lipa Cinema zelo všeč, samo jaz sem prostorsko omejena, oni pa imajo mere (30,45,60,90 cm) in meni se nikakor ne izide.
Všeč so mi tudi italjanske ali pa nemške od Heckerja, pa ne vem, ali ima kdo kakšne izkušnje s katero. Za italijanske pravijo, da so lepe, samo slabše kvalitete.Koliko je resnice na tem?
Sem prebrala stare teme o kuhinjah, pa nisem nič bližje odločitvi kot prej.
Tudi o mizarju sem že premišljevala, pa se mi vse kuhinje zdijo podobne.
Kaj mi svetujete?

Poglej si http://www.kugl.8m.com in če boš videla kaj zanimivega, ti lahko kaj svetujemo itd…

Smo iz Štajerske.

V Lj imajo v dom interieru na prodaj razstavne eksponate čisto ličnih kuhinj po zelo ugodni ceni. Pojdi malo pokukat.

Sem že videla, pa mi ne pride zaradi mer v poštev v glavnem so to italijanske kuhinje. Sem od tekanja od enega do drugega že precej ven, pa tudi domači so me počasi že siti. Sem šla po tvojem nasvetu na njihovo internetno stran, pa sem odkrila, da imajo tudi nemške Alano. Zara, hvala za nasvet, bom šla še enkrat pogledat tja Alano nemške kuhinje, imajo bolj fleksibilne mere kot italijanske.

Če ti je kaj v pomoč, mi smo prav tako vzeli razstavni eksponat in se nam je lepo izšlo, elemente je bilo treba malo pomešati med seboj in kupiti nov pult, zraven je bila še (precej draga) napa in smo imeli 3,5 m kuhinje za cca 350.000 sit (brez aparatov).

New Report

Close