Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija kuharski tečaj brez jajc in mleka

kuharski tečaj brez jajc in mleka

V soboto popoldne je v Novi Gorici ( Solkanu) kuharski tečaj za kuhanje brez jajc in mleka . Če katero zanima , vodi ga Nataša – 041 881 040 .

Jaz grem . Če katero , ki je na drugem koncu Slovenije , zanima , pa lahko potem napišem tudi kakšen recept .

Lep pozdrav

Meta

Ja, prosim – napiše recepte. Žal v NG ne utegnem 🙁

Pozdrav!
Mislim,da se kakšnega recepta nebi nobena mama branila,lep pozdrav Darja!

Tudi meni je predaleč, kakšnega recepta sem pa vedno vesela. Si bomo malo izmenjavale 🙂

Tudi meni bi prišli recepti prav – ne samo za sina, pač pa tudi zame. Dobili smo namreč še eno bouhico, ki ima težave, če mami je take stvari. Kranj je pa le malce predaleč od NG.

Lepo prosim za recepte!!!

Pozdravljeni!
Ker mi tiste dneve okrog tega kuharskega tečaja še ni bilo potrebno biti na dieti brez mleka in jajc, se šele sedaj zanimam za recepte s tega tečaja, ki so bili morebiti že kje objavljeni na tem forumu ali pa bi lahko bili?
Ste mogoče zvedeli za kakšen pratičen nasvet?

TO JE PA SUPER ZADEVA! STE SE UDELEŽILI? MENE ZELO ZANIMAJO RECEPTI, SAJ JE MOJA HČI ALERGIK. BI BILI TAKO DOBRI IN BI MI POSREDOVALI KAKŠNE RECEPTE?HVALA.

Draga Metav, januarja ste pisali na foromu, da grete na tečaj kuhanja brez jajc in mleka. Lepo prosim, če mi lahko napišete kak recept oz. na koga se lahko obrnem.

New Report

Close