Najdi forum

kt vplivi

imam problem pa ne vem ali je lahko vse skupaj povezano s KT…
nimam želje po spolnih odnosih,nikoli se ne navlažim,spolni odnosi so boleči,lubrikant me peče,prav tako peče če pridem v stik s semensko tekočino,imam konstanten izcedek zato brez dnevnih vložkov ne gre(prozoren do prozolno bel brez nekega vonja, ampak ga je veliko),kljub jemanju kt imam krvavitve močne s krči prva dva dni in trajajo 6 dni, pogoste težave z mehurjem,…
ker me vse skupaj zelo moti,saj ne morem uživat v spolnosti me zanima, če je lahko to kakorkoli povezano s kt?
kt jemljem že 3 leta in od takrat tudi opažam spremembe, je pa res da imam ravno tako dolgo tudi spolne odnose (Stara sem 22 let).
hvala in lp

Pomanjkanje spolne želje in suha nožnica sta lahko posledica Kt. kar se izcedka tiče je najbrž kar samo običajna vlaga vendar bo to moral potrditi vaš ginekolog s pregledom. Če so pogosto težave z mehurjem, je ta pri spolnih odnosih lahko občutljiv, izcedek pa je zaradi pogostejše uporabe antibiotikov pravzaprav glivični. na pregled in kontrolo urina morate k osebnemu zdravniku. Da bo manj težav z mehurjem veliko pijte in po vsakem spolnem odnosu takoj izpraznite mehur. dnevni vložki niso pametna rešiev. Z ginekologom se posvetujete tudi o zamenjavi tabletk za drugačne, včasih to pomaga pri spolni želji.

dr. med., specialistka ginekologije in porodništva

New Report

Close