Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost krvomočnica za MIRANDO

krvomočnica za MIRANDO

Pozdravljena !
Zanima me kako se počutiš ob pitju čajčka. Mene kar nekaj špika po jajčnikih in napenja da je veselje. Upam, da so to dobri znaki. Če je katera, ki je pila čajček naj pove kako je bilo?
Eva

Čaj nima nobenega posebnega okusa. V bistvu mi je prvič bilo kar malo čudno, zdaj pa kar gre, še posebno, če pomislim, zakaj ga pijem.
Sem pa vprašala na drugem forumu dr. Rejčevo o tem čaju. Mogoče pove kaj zanimivega. Upam, da ne bo rekla, da je strup, hehehe…

Kaj pa počutje?

Nič drugače. Ti ga piješ?

Ja pričela sem ga v petek . Res da okus ni nekaj posebnega vendar bom zdržala. Čutim pa, da se nekaj dogaja. Kar naprej čutim desni jajčnik. Seveda tudi levega vendar manj. Upam da je to kaj pozitivnega.
Eva

Aja, spomnila sem se: večkrat grem na wc, kar se mi v bistvu dogaja že kakšen teden, torej, še predno sem ga začela pit. Živčki, he he he

Ej, babnci moji!

Nehita skos mislt na to, kaj je zdej drugač, ko pijeta ta čajčk. Vidve ga sam lepo sisejta po požirkih in se probita tok nakulirat, da nauta skos mislne na spremembe.

A ga čm še jest probat? Ampak jest SOVRAŽM čaje. Men so full bruh, res! Upam, da je ta kej bolši in da nima tacga okusa kt pravi čaji. K ta pravih pa tut pogoltnt ne morm!

No, dost lublanskega jezika.

Pa, pa!

New Report

Close