Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija krvavitve iz noska

krvavitve iz noska

Spoštovani!
Imam 5 letno hči, ki zelo pogosto krvavi iz noska. 2-5 x tedensko, vedno ponoči med spanjem. Kot otroku sem zelo težko očistila nosek (to vidim šele zdaj ob drugi hčeri, ki ji zamašen nosek zlahka očistim), dolgo tudi ni znala izpihniti. Ko smo bili na morju, ni krvavela niti enkrat.
Deklica tudi pogosto kriči oziroma zelo glasno govori. Z možem imava kar slabo vest, ker jo opozarjava, a govori oziroma kriči tako, da mi v majhnem prostoru kar zveni po glavi. Ali bi bilo možno, da slabo sliši samo sebe? Bili smo na pregledu pri specialistu, ko je imela angino, takrat ni opazil večjih posebnosti. Deklica je imela kot malček obilo ušesnega masla, zdaj pa nič.
Hvala za odgovor.

Spoštovani!

Za začetek bi vam svetoval negovanje nosne sluznice s fiziološko raztopino v obliki spreja, ki si ga kupite v lekarni. V kolikor krvavitve iz noska ne bodo popolnoma izginile po 2 tednih, priporočam pregled v ORL ambulanti.
Takrat, ko ste bili v ORL ambulanti zaradi angine, niso mogli testirati sluha. Če imate občutek, da vas deklica ne sliši, bi bilo primerno narediti preiskave sluha sedaj, ko je brez prehlada ali angine.

Lepo pozdravljeni, B.O.

New Report

Close