Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Krvavitve in vendar pozitiven test

Krvavitve in vendar pozitiven test

Sem 14. dan po ET in jutri bo že vse znano, pa vendar me razžira.
Krvavim test pa je +.
Zanima me kakšne imate izkušnje s krvavitvami, kakšne so te krvavitve v nosečnosti bile. Namreč jaz imam, kot da bi imela menstruacijo.
Vstavili so mi dve moruli.

Vem, da je možna krvavitev, če ena pikica “odide” vendar me zanima kakšna je bila ta krvavitev in koliko dolga, pri meni traja že kar nekaj časa.

Čisto sem zmedena in že kar peveč neučakana…

Hvala za vaše odgovore.

Ojla dva jaz sem danes 12 dan po et vceraj cb zjutraj pozitiven zvečer pa me je spodaj prijel krč in takoj letim na wc in na papirju kri groza sicer sem imela že od drugega dneva malo rjavih izcedkov to sem tudi pisala na sosednjem forumu verjetno si prebrala no in sem šla danes na odvzem krvi in je rezultat bhcg 316,7 tako ,da nosečnost je ampak bom šla v sredo še enkrat ,da vidim kaj se dogaja s hormonom ,če bo bhch narastel pomeni ,da se je eden poslovil,če pa pade pa je bil včeraj splav in to že tretjič sem tako živčna sploh ne pridem k sebi aja pa danes grem k osebnemu ginekologu pa ti sporočim kaj mi je povedal držim pesti za obe ,da bo vse vredu poročaj kako je pri tebi ok lp.

Ojej,…
Daj pls sporoči, jaz grem tudi jutri na krvni test v GK pa da vidimo kako in kaj. Jaz sicer krča nisem imela me pa ves čas pomalem špika in prej je bil rjav izcedek, sedaj pa že kar kri … Šment.

jakica3 … držim pesti.

Dva obljubim ,da ti poročam kako in kaj morava biti pozitivne in pozitivno razmišljati a ne upam ,da se nama dobro isteče lp.

Ojla Dva kako si jaz sem od ginekologa me ni pregledal, ker tako ali tako nebi nič videl dal mi je samo Dabroston tablete v sredo grem dati še enkrat kri in če bo bhcg nad 500 potem je vse vredu drugače pa ne, poročaj jutri kako si uredila lp.

Zdravo!

kot smo se že brale na forumu neplodnost, sem jaz sedaj 18. dan po ET, kot veste test +, 15. dan beta HCG nekaj čez 700, so pa tu in tam prisotne krvavitve.

En dan rjavi icedek, drugi dan nič, potem pa svetla kri, ko se obrišem. Na test krvi ne bom šla več, UZ pa imam nasl. četrtek. Vstavili pa so mi 2 zarodka.

Prometrium pa imam na 8 ur. Kaj mislite, da se dogaja, ker vidim, da smo si dokaj podobne glede teh krvavitev in + testa. Moje počutje ok, brez krčev, slabosti.

Poročajte, kakšen je vaš rezultat.

Lp, Bata.

Oj,bejbe ja res smo vse na istem groza toliko čakanja ,da končno ugledamo plusek in ko ga ugledamo spet problemi a moramo biti pozitivne in tako tudi razmišljati no pri meni bo že jutri jasno kaj se dogaja prsa me še bolijo upam,da bo jutri bhcg vsaj 500 držim pesti za vse in si pišemo lp.

Oj.
bHCG = 1067 🙂 baje, da je to kar OK.
Kavavim pa še vedno, malo, pa vendar je krvavitev, … nimam pojma kaj se odgaja in upam, da bo se zadeva lepo odvijala naprej.
Dobila sem Dabroston 2×1 in Buscopan 3×1 to je pa to.
Krče jaz imam občasno, ni hudo vednar me pa zelo boli, ker so biličine bolj psihilne, jasno, da se bojim, kajne?
UZ se moram naročiti, se pravi ga imam v začetku meseca novembra.

Nič kaj več mi niso povedali, pa saj tudi ne morejo.
Po mojm je najbolje nakulirati, če se le da, na iztek dogodkov itak ne moremo vplivati.

Moram biti pa doma, se pravi na bolniški. Kaj pa vidve?

LP

Oj,ja hormon je kar velik upam ,da se ti bo vse odvijalo kot mora, a te niso v lj.naročili na UZ, a si govorila z doktorjem pri meni nič novega komaj čakam jutri ,da vidim ali je bhcg zrasel ali ne v petek imam pa v lj.krvni test sem rekla da bom probala v lj.najdit zdravnika ,da mu razložim svojo situacijo je tudi mene zelo strah lp.

Tudi jaz nisem ravno mirna, če sem čisto iskrena, jasno želja je velika, sedaj nek izziv se je iztekel super vendar se še ne upam zares veseliti.
Z nobenim zdravnikom nisem govorila, ker nisem imela te možnosti.
So mi pa razložile sestre.
Jaz bom šla v petek k mojemu osebnemu zdravniku in ga lepo prosila za test.
Sem pa sedaj naročena čez 14 dni na UZ.

Tako, da jakica3 drugega kot čakanje in medsebojno vzpodbujanje nam ne preostane.

Baje se poznata s Sabs. Midve sva skupaj bile na punkciji in na transferju.
Njej je krasno uspelo.

Drži se javi se še kaj.

Ja samo čakanje nam preostane zelo sem vesela za sabs in ,ko mi je povedala za njen bhcg sem takoj vprašala še za tvojega pa sej imaš lep bhcg ker pomojem če bi imela tam nekje 700 bi pomojem to pomenilo ,da je padel si še pišemo ok aja pa poročam juti okoli 10 kakšno je stanje pri meni lp.

Tudi pri meni krvavitev ne poneha. Sicer pa sem brez krčev, bolečin in drugih težav. Čakam na prvi UZ, 30.10. Če bi bili pa krči pa bi šla prej h gin.

Bomo videle punce, upam, da se za vse nas izteče v redu.

Kako pa bi imele PDP, ste si že kaj računale, ali čakate, na prvi UZ?

Mi je dr. Pušenjak na forumu nosečnost odgovoril, da počivanje ali delo, ki ga opravljam, v mojem primeru, ne more ničesar pripomoči k temu, da je krvavitev prisotna.

Edino to mi je zoprno, ker moram imeti vsak dan skoraj cel dan vložek, če ni krvavitve, pa zaradi Prometriuma.

Javite se kaj.

Bata.

Ja meni so rekli, da moram biti v bolniški vsaj tale prvi mesec.
Ne vem pa kaj pomeni “počivati” ali to lahko grem na manjši sprehodek po sončku, na kakšen čaj s kolegico, … res ni mi jasno kaj to pomeni.
Ali moram le ležati in v luft gledati?
Če je to to, potem bom pač ležala. Naredila bom vse, da nam uspe.

jakica3 daj sporoči ko kaj izveš upam, da se hcg povečal.
Držim pestiiii
lp

Oj,ja bhcg se je povečal vendar ne toliko kot bi se moral prej je bil 316.7 sedaj pa je 442.1 sedaj sem pa še bolj živčna ja nič bomo počakali na petek kako bo v lj.lp.

Lej važno je, da se je povečal… ne. Ni se zmanjšal!!! 🙂
Kaj pa imaš v petek? Ponovno daš kri?

lp

Ja v petek imam pa v lj.odvzem krvi ker bom takrat 16 dan po et lp

Aha ti sploh še nisi bila na odvzemu na GK?
Ptem se ti bo še večal, brez skrbi… do pretka sta še dva dni.
Jaz krvavim in se zdeva morda sedaj malce ustavlja se mi zdi… danes sem imela na vložku tako rjavo kepico … sedaj pa se krvavitev umirja, upam, da se tudi popolnoma umiri. Pa vendra,da bomo vseeno naslednje leto poleti zibali. 🙂

lp

Evo, danes pri meni nič več krvavitve, samo zelo malo rjavega izcedka, tako da si res ne vem, kaj naj bi to blo.

Lp, Bata.

Mah jaz pa še vedno krvavim, čist aut …sem bila včeraj že tako zelo vesela, češ, da se zadeva umirja, mah pa ni nič na tem.
V torek grem k svoji G, da malo pogleda kako in kaj in zakaj se tole dogaja… Moramo zdržati vam rečem, moramo!

lp

New Report

Close