Najdi forum

krvavitve

Pozdravljeni!
Stara sem 23 let in s fantom želiva imeti naraščaj.
Pred pol leta so mi ugotovili, da imam cisto v desnem jajčniku, imela pa sem tudi odebeljen jajčnik.Čutila sem tudi neznatno srbenje, imela sem tudi sirast izcedek – ugotovili so glivice.
Glede menstruacije pa je takole: imam redno menstruacijo, vendar zelo dolgo. Povprečno traja 8 dni, pa tudi do 12 dni. Moti pa me predvsem to, da krvavim tudi med menstruacijema. Ponavadi se prične krvavitev 10. dan po koncu menstruacije in traja 4 dni.Ta mesec traja že kar 8 dni.
Omeniti moram še, da ne uporabljam kontracepcije. Menstrualne bolečine pa so zelo boleče.Takrat uporabljam tablete Nalgesin. Imam tudi zelo slabo kri – pomanjkanje železa.
Kaj pomenijo te krvavitve? Ali je to normalno? Kaj je vzrok krvavitev?
Ali lahko to vpliva na mojo plodnost? Po kolikem času ženske povprečno zanosijo?

Lep pozdrav!

Draga Simona,

tako dolge in neredne krvavitve zagotovo niso normalne, prav tako ne spremljajoča bolečina. Svetujem obisk pri ginekologu, ki bo verjetno poiskal vzrok vašim težavam.
Kako dolgo v povprečju traja do zanositve mi ni znano vendar v 12 mesecih plodni pari z rednimi 2-3x spolnimi odnosi tedensko zanosijo v 85% – 90%.

New Report

Close