Najdi forum

Krvavitve

Pozdravljeni

Veckrat se mi je zgodilo da sem imela vmesne rahle krvavitve ki so trajale 3 do 4 dni. Sedaj pa krvavitev traja ze vec kot reden dni. Sicer ni obilna. Naceloma vidna le ob uriniranju ko se obrisem vendar je takrat temna priaotni so tudi delci. Redko je krvav ali svetlo rjav madez na vlozku. Ali je potreben pregled pri ginekologu ali mirno pocakam kaksno bo stanje v naslednem ciklu?

Naj omenim se da se je krvavitev pricela nekje v casu ovulacije danes pa je ze 8 dan prisotna.

Lep ppzdrav

Miny

Pozdravljeni,

lahko počakate še en ciklus. Če se bo krvavitev ponovila,pa se naročite k svojemu ginekologu.

doc. dr. Tanja Burnik Papler, dr. med., vodja Centra za zdravljenje neplodnosti, Bolnišnica Postojna *** [email protected] *** Tel: 05/7000 720.

Pozdravljeni,

Zaradi operacije anevrizme sem na dvotirna antiagregacijska terapiji. Jemljem Aspirin 100 ter Brilique.

Zaradi sprememb na zunanjem spolovilo mi je dermatolog svetoval biopsijo na zunanjem spolovilu.

Kako je sedaj ko jemljem to terapijo, ali se mora prekiniti jemanje in v kolikor da, me zanima za koliko časa?

Lp

Pozdravljeni

Spet se oobrqcam na vas. Dvotedenske vmesne krvavitve so prenehale. Potem bi morala med 28 in navadno maksimalno 30 dnem dobiti menstruacijo. Danes je 4o dan ciklusa pa memstruacije se vedno ni. Test nosecnosti pa ze drugic negativen. Ali je lahko vse skupaj povezano?

Naj omeni se da sem v mesecu marcu imela gonal pred iuijem ki je bil neuspesen. Morda lahko tudi gonal vpliva na daljsi ciklus? V aprilu sem menstruacijo dobila 26 dan.

Pozdravljeni,

nekaj povsem normalnega je, da se menstruacijski ciklus kdaj pa kdaj spremeni – trajanje, dolžina, jakost krvavitve… Če se bo ponavljalo več kot 3 mesece, je čas za obisk pri ginekologu. Če se to zgodi en mesec, pa je zgolj neka običajna variacija. Vse dobro!

doc. dr. Tanja Burnik Papler, dr. med., vodja Centra za zdravljenje neplodnosti, Bolnišnica Postojna *** [email protected] *** Tel: 05/7000 720.

Spoštovana ga. doktor,

Zgoraj sem vam poslala vprašanje v zvezi z biopsijo in jemanjem antiagregacijske terapije.

Ker nisem prejela odgovora vas prosim zanj, mogoče ste spregledali moje sporočilo.

Lp

Pozdravljeni,

za urejanje antikoagulantne terapije se morate obrniti v pristojno antitrombotično ambulanto ali k svojemu izbranemu zdravniku.

New Report

Close