Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Krvavitev po puljenju modrostnega zoba

Krvavitev po puljenju modrostnega zoba

Pozdravljeni!

Pred tremi dnevi so mi izpulili modrostni zob, zgoraj levo. Pri puljenju ni bilo nobenih težav. Tudi potem ne, bolečine ni bilo, kazalo je da bo vse uredu. Opažam pa da se krvavitev ni čisto ustavila. Še vedno imam v ustih, posebaj zjutraj prisotno kri (pomešano s slino). Ni je sicer veliko, vendar me vseeno skrbi ali je to normalo?

Najlepša hvala za odgovor!

Lep dan,
Mojca

Pozdravljeni,

težko sodim, koliko in zakaj v resnici krvavite. Najbolje je, da greste k svojemu zobozdravniku ali kirurgu, da on oceni, če je potrebno kaj storiti.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

Spoštovani,

vas lahko vprašam, ali je konstatna blaga krvavitev 7 in več ur po odstranitvi modrostnega zoba normalna? Bo to trajalo več dni?

Lp, hvala vnaprej.

Pozdravljeni,

kaj pomeni blaga krvavitev? Vedeti morate, da določena zdravila (aspirin, antikoagulanti ipd. ) preprečujejo strjevanje krvi. Pravtako v času menstruacije traja nekoliko dlje, da se krvavitev zaustavi. Določene bolezni krvi imajo za posledico težjo zaustavitev krvavitve. Ste sicer zdravi? Se je krvavitev ustavila? Sicer vam priporočam, da se vrnete k zdravniku, ki je poseg opravil, pa naj on presodi ali potrebujete kakšno ukrepanje.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close