krvavitev ob izlivu sperme
Pozdravljeni.
V zadnjem tednu sem že 2x doživel čuden pojav. Pred enim tednom, mi je ob izlivu sperme pritekla še kri, čisto sem bil šokiran in sem na hitro pogledal po internetu, kjer je pisalo, da ob enkratnem pojavu še ni panike, saj je možno da se je samo kakšna kapilarca pretrgala. Potem je bilo tekom tedna vse vredu, nobene krvi, vse kakor more biti. Včeraj pa se je spet pojavilo. Kakšno sekundo po izlivu sperme, je spet pritekla kri. Star sem 20 let in res nevem kaj bi lahko povzročilo to, saj ni bilo nobenih nenormalnih okoliščin.
Prosim pomagajte:
Hvala.
Lep pozdrav
Spoštovani!
Hemospermija lahko mine sama po sebi, lahko je znak okužbe ali tudi bolezni. Navadno predpišemo antibiotik (npr. Tavanic 500 1×1 za 10 dni) in če mine, je v redu, sicer pa je potrebno opraviti tudi preiskave, ki bi izključile kakšno resnejšo bolezen (marsikaj je lahko, od tuberkuloze naprej).
Sicer pa tole opisujete nekoliko nenavadno – “po izlivu” je pritekla kri ? ne pa, da je bil izliv krvav.
Skratka – stvar je enostavna – osebni zdravnik – napotnica – urolog – potem je pa na njem, da oceni, ali je kaj resnega ali ne.
Lepo pozdravljeni!