Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Krvavitev med spolnim odnosom

Krvavitev med spolnim odnosom

Pozdravljeni,

pred dnevi sem med spolnim odnosom precej krvavela oz. po odnosu sva videla, da je bilo vse krvavo. Sem pač mislila, da me je presenetila menstruacija, ampak sem potem preverila in videla, da je šele 20. dan ciklusa, sicer jo imam redno na 26 dni. Po tistem nisem nic krvavela, tudi na tamponu ni bilo kapljice krvi. Kaj bi  to lahko bilo? Stara sem 42 let, menstruacija vedno redna, 2x rodila, sicer opravljena sterilizacija, med odnosom nisem imela nobenih bolečin ali podobnega. Hvala za odgovor.

Pozdravljeni,

brez pregleda težko rečem. Če gre za enkratni dogodek, se je lahko le poškodovala kakšna žilica na površini materničnega vratu. Če se bodo krvavitve ponavljale, svetujem pregled pri izbranem ginekologu.

LP

doc. dr. Tanja Burnik Papler, dr. med., vodja Centra za zdravljenje neplodnosti, Bolnišnica Postojna *** [email protected] *** Tel: 05/7000 720.

Odgovor na objavo uporabnika
Tanja Burnik Papler, 30.04.2025 ob 21:11

Pozdravljeni,

brez pregleda težko rečem. Če gre za enkratni dogodek, se je lahko le poškodovala kakšna žilica na površini materničnega vratu. Če se bodo krvavitve ponavljale, svetujem pregled pri izbranem ginekologu.

LP

Ponovno pozdravljeni,

pišem vam glede obilne sveže krvavitve brez bolečin med SO. Sedaj se je krvavitev med SO ponovila, bila je še obilnejša kot prvič, bolečin nobenih. Po SO je prenehala. Vsekakor se bom naročila pri ginekologu, ampak me vseeno zanima, kaj ti to lahko bilo, predvsem zato, ker je bila veliko obilnejša kot menstruacija.

Hvala za odgovor in lep pozdrav

New Report

Close