Najdi forum

krvavice

Čas kolin je, mene pa zanima , kam bi dejansko spadale krvavice. Vsebujejo riž,maščobo in meso oz., kri.
lp,jessica

Tudi jaz jih obozujem. Ko sem jih dobila za koline sem jih dala v skrinjo, teh 90 dni jih ne bom jedla, ker jih nikamor ne morem uvrstit, potem pa si jih bom sigurno privoscila.

Tako sem se odlocila jaz, ne vem pa ali je prav!

Pol je pa najbolj sigurno, da se postaviva pred skrinjo pa tuliva kot volk pred luknjo. A poznaš tistega (vic namreč)

“Volkec,kdaj si pa ti nazadnje (jedel, da ne bo slabih misli ) ?!”
” OUUUUUUU !!!!”
čav-bav,jessica

Ja, tudi jaz bi tuuuliila……..
Ampak krvavice bodo zaenkrat še dva meseca v skrinji…….
Pa še potem si jih pravzaprav še naslednje tri mesece ne bi smeli privoščiti. Ampak se bojim, da toliko časa ne vzdržijo v skrinji in jih bo najbrž treba prej “pospraviti”.

LP!!!!!

Babica,če jih boš pojedla (po dieti se razume) za kosilo in za večerjo potem samo zelenjavo ti zagotavljam,da se na tvojih kilcah ne bo prav nič poznalo (preizkušeno,na meni)Ko bi se le bila držala svojega nasveta,ne pa ,da sem …ah to je že druga zgodba:)))))

LP in imejte se rade
A

Jaz pa mislim, da bi si morali tisti, ki se vam sline tako zelo cedijo po krvavicah, to željo kar potešiti.
Poglejte Medija! On je že v drugem tednu pojedel krvavico, ker mu je dišala, če se ne motim celo na Š dan, nasledji dan nadaljeval tam, kjer je ostal, pa vseeno pridno hujša. Celo med vodilnimi je, če ne kar najboljši!

Nikoli ti niso dane sanje, ne da bi ti bila dana tudi možnost, da jih uresničiš.

glede krvavic. jst sm jih jedla na proteinski dan, seveda z zeljem in brez žgančkov. no ja, celo žlička žgančkov je bla. pa sm shujšala za pol kile, res pa je da sm jedla ob 12-ih in pol nč več, pa ob 6-ih večerja orbitrek;))

če pride glih tak dan da so in da je družina zbrana, pol ni panike, užitek pa velik. sm probat ne velik žgancov in zvečer nič….se mi zdi da ni panike….

c

joj kamelija kok maš ti dober spomin , ha ha ha , pismo kamelija a so se ti takrat fino sline cedile :)))))))))
je pa res ce men zadiši , mi nič ne uide, raj pol 1 teden stradam 🙂
ej kamelija najboljši pa nisem , ne me tok hvalt no 🙂 se mi bo še zdelo kaj 🙂

bay Medi _________________________________________________________ Naj vam znotraj vedno sije sonce, ne glede kakšno vreme je zunaj... Prijatelj je človek, ki ve vse o tebi, in te še vedno ima rad.” Elbert Hubbard

No, ne se sekirat če nisi najboljši, boš dobila pa samo 30 počepov za nagrado, namesto pol ure hitre hoje…
Naša babica ima pa ideje, a ne?

Nikoli ti niso dane sanje, ne da bi ti bila dana tudi možnost, da jih uresničiš.

babica ti jih mej kar pol leta v skrinji , potem sigurno ne bodo več tok dobre in jo boš pojedla samo pl . to je pa tu t nekaj :)))

a sem žleht 🙁

bay Medi _________________________________________________________ Naj vam znotraj vedno sije sonce, ne glede kakšno vreme je zunaj... Prijatelj je človek, ki ve vse o tebi, in te še vedno ima rad.” Elbert Hubbard

Hojla …

Jaz sem si tudi privoščila manjšo krvavico ene 14dni nazaj na beljakovinski dan+ kos kruha.
Kaj pa vem, saj jo ne ješ vsak dan pa verjetno je sedaj še dolgo ne bom.
Pri meni tko al tko krvavica pride le 2x, 3x na leto na vrsto in mislim, da je to manjši kiks!

Po pravilih pa res ni 🙂

Lp sonček

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

New Report

Close