Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Krušna peč oz. zaprt kamin

Krušna peč oz. zaprt kamin

V novi hiši imamo namen v jedilnico postaviti kamin iz pečnic (kurišče iz stopnišča) pa me zanima, če ima kdo kaj podobnega in kdo vam je delal (slišali smo, da so v Mengšu odlični pečarji). Mogoče poznate kakšen link, kjer bi dobili idejo, saj mora biti kamin sezida na ploščo še pred estrihi,

hvala, Nina

Pečarstvo Košak – Mengeš.

Mi imamo njihovo krušno peč.
Novo.
Temno zeleno.
S turnom.
Zelo lepa.

Ne poceni.

P.S.: Še najbolj prišparaš pri polagalcu/zidanju peči … ne vzet najdražjega !!!

Še kaj?

Nam so ta pravo krušno peč naredili v Pečarstvu Hrovat iz Radovljice, drugače pa je šef tega pečarstva iz Mengša. Je zelo lepa, praktična, sedaj že 14 dni topla, predvsem je pa bila zelo draga, ampak to smo že pozabili.

Hvala obema, ko govorimo o ceni, je to okrog milijona ali je to še mnogo več?

Boštjan, sem mislila, da je izdelovalec peči in zidrar oz. polagalec keramike isti mojster, pa kakor kaže ni, lahko malo razložiš, prosim.
Hvala, Nina

Naš primer:

V pečarstvu Košak smo samo kupili in “prevzeli” pečnice, šamotno opeko, šamotno moko, itd …

In na istem naslovu so nam priporočili 3 različne pečarje/zidarje … Izbrali smo najdražjega … za 8 ur dela pred 5imi leti 130 000 sit brez temnozelenega termo-kita …

Velja jih obiskati in se – brez obveznosti – prepričati in preveriti oblike, vzorce, modele … na ceno pa glej minimalno.

Probajte pri Pečarstvu Valant iz Bleda.Mi smo z njimi zelo zadovoljni po kvaliteti in ceni. Nudijo kompletno storitev z materialom. 041/715-013

Priporočam Pečarstvo Fujan v Vodicah pri Ljubljani (tel. je v imeniku). Mi smo pri njih naročili pečnice, približno so nam skicirali peč, potem smo pa doma skico sami dodelali in nato so nam v Pečarstvu Fujan svetovali še nekaj popravkov. Pečarja smo imeli svojega. Ker je peč dokaj mini izvedbe, smo za pečnice in pečarja odšteli nekaj manj kot 600.000,00 sit. S pečjo smo zelo, zelo zadovoljni.

Bili smo tudi pri Pečarstvu Hrovat v Radovljici in ista peč bi nas prišla več kot še enkrat dražje, pa tudi pri pečarjih v Mengšu, vendar nihče ni bil tako prijazen kot pri Pečarstvu Fujan.

New Report

Close