Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja krst – sveča in prtiček

krst – sveča in prtiček

kje v ljubljani bi lahko kupila svečo in prtiček, pa da bi mi morda v nekaj dneh še sinovo ime gor napisali??? sigurno je katera ki ima kak pameten naslov…
hvala za pomoč!

Joj, tudi jaz bom kmalu botra, pa sploh ne vem, kaj točno naj kupim in nabavim in storim.Mi lahko kdo pomaga? Hvala.

Na Resljevi je trgovina Zvon. Tam se da vse dobit za krst: to je sveča in prtiček, na katera lahko izpišejo tudi ime, le nekaj dni je za počakat. Tam se da tudi kakšen spominček dobit – angelčka ali kaj podobnega…

Tanja

bibi**, v karmeličanskem samostanu v sori pri medvodah. delajo res krasne sveče, pa tudi ime in datum sta gor. prečudovito!! ampak telefonske pa ne najdem… so pa rekle, ko sem klicala, da sicer traja kak teden, dva, ampak če se mudi, se pa potrudijo hitro. res toplo priporočam!

jooja, ti pa lahko kar starše krščenca povprašaš, kaj si želijo. nekateri še vedno prisegajo na zlatnino (verižica, uhani, zapestnica ipd.) – za spomin, nekateri pa imajo rajši uporabnješa darila: stolček za hranjenje, avtosedež, kaj za obleči, kakšno knjigo…

najlepša hvala… bom kar v zvonu poskusila najprej…
medvode so mi malo daleč, pa še dokaj hitro rabimo tole… naši botri so bolj mladi, pa ne vedo da naj bi to kao onadva priskrbela.. jaz jih pa tudi nočem v zadrego spravit – pa sej to tud ni bistvo botrstva..
hvala še enkrat – upam da mi uspe.

New Report

Close