Najdi forum

Ciao

Mene zanima , če je kdo oddajal razpise/popise del krovcem?In kolikšne so bile razlike v ceni med njimi samimi?Jaz kaokorkoli jim dajem vsi naredijo za kvečjemu 10% razlike.

Ali je končna cena ko je izvedeno ponovadi malo večja?

Kako je brez računov delat,se splača?Kaj p gatrancija za kritino?rabiš račun?

Jaz sem dala samo enemu, ker mu zaupam.
Sva pa sama naredila predračun kritine po ceniku od Tondachana internetu, končna cena je bila podobna, seveda se je razlikovala za žlebe in delo.
Tako ali pa tako, ti bo verjetno skoraj vsak krovec dal račun za material, delo je pa opcija. Razlika je tako res minimalna.

Še ena malenkost – pozabila sem sicer, koliko stanejo tiste “kljuke” za varovanje pred zdrsom snega, ampak mene vsakič, ko pogledam našo streho, ki je “naštempljana” s temi kljukami, razjezi, da smo jih sploh dali gor (pač smo to prepustili Tondachu, da so “strokovno” ocenili potrebno število). Naša streha ima sicer zelo strm naklon, enako kot vse sosednje, ker je to pač tipsko naselje.

In smo eni redkih s temi kljukami. V zadnjih dveh zimah se nam sicer sneg ni še nikoli vsul s strehe, ampak tudi sosedom, ki teh kljuk sploh nimajo, pa tudi ne:) Bi jih najraje kar dol šla pobrat…

LP

Maxi

New Report

Close