Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Kronično vnetje mehurja

Kronično vnetje mehurja

Spoštovani,

že več kot eno leto se mi ponavljajo vnetja mehurja. Izvidi urina so bili – veliko bakterij in nitritov… Izvidi ne kažejo, da bi bilo karkoli narobe z ledvicami. Bila sem tudi na ultrazvoku in so bili izvidi bp.Jemala sem že nič koliko antibiotikov ampak sem nad njimi obupala. Mehur me ne boli, urin je moten in smrdi. Predvsem je moten in smrdeč zjutraj vendar ne pri prvem uriniranju ampak pri drugem. Naj še omenim da pazim pri prehrani, namreč izogibam se mleku in mlečnim izdelkom, mesnim izdelkom, sladkorju… Pijem veliko zeliščnih čajev, poleg tega jemljem še vitamin C. Stanje se za nekaj dni izboljša potem pa se vse skupaj ponovi. Strah me ja, da bi se okužba prenesla na ledvice. Zanima me kaj vi menite o zdravljenju s homeopatijo in kakšne izkušnje imate?

Lepo vas pozdravljam.

Nika

Pozdravljeni,
pri kroničnih motnjah se pogosto dogodi, da človek poskuša zeo zdrav živeti, se prehranjevati in piti, jemlje vse sorte dodatke, motnja je nekoliko boljše, a vztraja in je tam. Vidimo, da organizem potrebuje še nekaj “več”, da se izkoplje iz težav. Sam po sebi nekako nima prave ideje, informacije, kako bi to naredil.
Pravo homeopatsko zdravilo da to informacijo. Priporočam individualen predpis pravega zdravila pri zdravniku homeopatu. Po mojih izkušnjah so pacienti, potem, ko so dobili pravo zdravilo, izgubili tovrstne težave. Prav vsi.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close