kronični rinitis, pršica in breza
Pozdravljeni!
Moj fant ima kronični rinitis, na testiranju so odkrili alergijo na pršico in na brezo
Hvaležna bi bila za izkušnje oz. informacije:
– kje se dobi prevleke za posteljo, ki preprečijo stik s pršico in koliko to približno stane.
– Ali je po vaših izkušnjah bolje imeti vodni sesalec ali “suhi sesalec” s posebnim filtrom, kako je s tem?
– Kaj se da ukreniti pri alergiji na brezo, kdaj je alergena v zraku največ?
Hvala in lep pozdrav, Katarina
Pozdravljena, moja hči je imela zelo močno alergijo na pršico in pa brezo (po testranjih v alergološki ambulanti: breza: 3,87 kU/L, pršica 0,51 kU/L). Ob stiku s preprogo je dobila izpuščaj v obliki koprivnice, ki je močno srbel, v času cvetenja breze pa sva morali biti skoraj zaprti v hiši.
Na srečo sem izvedela za zdravljenje alergij s pomočjo BICOM terapije. Alergiji na pršico in brezo smo odpravili (čeprav je bilo dolgotrajno) in hčerka je kot prerojena. Lahko gremo na obisk k prijateljem, ki imajo na tleh tapisom in sploh nima težav (prej je bilo to neizvedljivo) ter se normalno igra s prijatelji na tleh brez praskanja; pomlad pa je postala tudi za naju čudovita :))
tudi midve sva kupili prevleko proti pršicam (okoli 35000 sit) v Sanolaborju, vendar je ne uporabljava, imava pa jo ko gremo v hotel na dopust (za preventivo)….
upam, da boste uspeli premagati alergije, kot je to uspelo nama
lp, t.