Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza KRONIČNE BOLEČINE IN MS

KRONIČNE BOLEČINE IN MS

Pozdravljeni,

tudi sama se spopadam z kroničnimi bolečinami že 2 leti od bolečin v nogah, sklepih, mišicah, izgube ravnotežja, mravljinčenja in še kaj. Zdravniki mi še niso postavili natančne diagnoze, imam povišane titre ANA, kar kaže da gre ZA AVTOIMUNSKO BOLEZEN. Čakam na nadaljne preiskave, vendar bolečine ostajajo. V glavnem pišem vam zato, ker vam lahko pomagam olajšati bolečine z naravnim zdravilom, ki resnično deluje, ker ga sama uporabljam in je tudi preverjeno da pomaga pri MS in drugih kroničnih bolečinah, ker sodelavka ima MS in ji to pomaga. Pa tudi lahko pobrskate po internetu in boste našli tudi kaj glede tega. Tudi jaz sem bila v začetku skeptična, vendar ko začneš jemati te pomiri, sprosti mišice, pozitivno razmišljaš, bolečine se zmanjšajo ali celo s časom nehajo. Je sicer drago, vendar pomaga, ker če tablete in ostale stvari dosti ne pomagajo, je tu rešitev za vas, pa tudi ne moreš skozi biti na AD in protibolečinskih tabletah, da sploh lahko funkcioniraš ter živiš naprej.

Če koga zanima naj mi pošlje zasebno sporočilo, pa mu bom vse razložila.

Lep pozdrav!

Kasire, sem vas hotela kontaktirat, pa nevem kako? Če je mogoče mi javite.

Hvala in lp.

Pišite mi na mail: [email protected] ali pa
po Skypu – moj naslov irena.kastner, pa se lahko slišiva po Skypu, ker meni mobitel slabo lovi v stanovanju.

lp, Irena

Pozdravljeni,

ne vem zakaj se mi ne javite. Lahko vam dam mobitel 031 877 546, ta stvar res deluje za bolečine in vse ostalo. lp, Irena

New Report

Close