Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija kronična utrujenost

kronična utrujenost

Pozdravljeni,
glede na to, da traja povišana temperatura že 8 mesecev in da so dnevi neizmerno mučni, glede na to, da moja služba traja celi dan, me zanima:
ali je za to, da ponovno stopim do svoje zdravnice na infekc.kliniki potrebna ponovna napotnica od mojega zdravnika? Ali jo lahko tudi pokličem po telefonu in povprašam, kako in kaj, glede na to, da sem zelo oddaljena iz LJ.?
Hvala.

Pozdravljena, Ana!

Vaše težave še kar naprej trajajo v enaki obliki?
Napotnica, s katero ste bili pred časom napoteni na infekcijsko kliniko, je bila najbrž za enkratni pregled. Če se še naprej spopadate s trajajočo povišano temperaturo (in drugimi težavami), boste morali najprej obiskati osebnega zdravnika, ki vas bo verjetno še enkrat napotil na kliniko, ki ima že v svojem imenu opredeljeno : “… za vročinska stanja”. (Potrebno pa bo izključiti še kakšno bolezen, ki bi tudi lahko bila povezana s povišano temperaturo.)
Da bi situacijo poskusili reševati kar telefonsko, se mi ne zdi primerno (ker problem ni zgolj administrativne narave) in vam zato to možnost odsvetujem.

Misel za današnji dan: “Moraš, torej moreš!” ( … to se pravi, da tudi nemogoče lahko spremenimo v mogoče.)
Uspešno pot želim in naj vas spremlja misel, da smo tudi drugi morali kreniti po podobni poti.

Veronika

Hvala.
Jaz sem enkrat že bila na infekcijski pred pol leta in sem mislila, da so že izključili vse bolezni. Potemtakem bi bilo smiselno iti še enkrat?

Kako bi v vaši situaciji ravnala jaz: najprej bi se obrnila na osebnega zdravnika.
Srečno!

Zanimiva ugotovitev :

(klik “Vse na eni strani”)

New Report

Close