Kroji za nosečniške obleke, trebušček
Pozdravljeni!
Sicer sem šele na začetku nosečnosti (6. teden), pa vseeno: a katera ve, če se da pri nas dobiti kakšne revije, ki imajo kroje za nosečniške obleke? Ne bi rada vseh stvari kupovala, ker moja mama pav dobro šiva.
In še eno vprašanje: kdaj se vam je začelo poznati? Meni se že zdaj zdi, da mi nekatere hlače več niso prav. A je mogoče, da je to samo posledica zaprtja oz. napihnjenosti?
Lep pozdrav!
Poskusi si kje rajši sposodit kako Burdo za nosečnice, saj kroji so v glavnem povsod isti, razlika je le v detajlih, drugače pa jo lahko tudi kupiš,samo izhaja samo 1x ali 2x na leto, tako da je ponavadi nimajo vedno. Druge revije s kroji za nosečnice pa ne poznam. Sploh ti pa ni treba imeti vseh oblačil za nosečnice, tudi majice in puloverji od kakšnih bolj “obilnih” prijateljev pridejo prav.
Zdravo!
Hvala vsem za odgovore. Bom pobrskala.
Veverica, prav z veseljem bi si ogledala tisto revijo. A se prosim oglasis na e-mail:
[email protected].
Nikar ne pretiravaj s pretiranim šivanjem in nakupovanjem oblačil, ker je vse za nosečnice zelo drago in v najboljšem primeru so ti nosečniška oblačila prav šele v 6. mesecu. Za začetek pokukaj v omaro in sigurno boš našla kakšen kos oblačila, ki ima elastiko,majice in puloverji pa so že sami po sebi širši…
To ti govorim iz lastnih izkušenj, saj tudi sama šivam in sem si naredila celo kolekcijo nosečniških cunc, nekatere sem oblekla samo enkrat. Meni so edino zelo prav prišle kavbojke za nosečnice ostale obleke pa so bile zgolj pretiravanje in seveda nepotreben strošek. Če se le ne moreš upreti želji po čim bolj pestri nosečniški garderobi pokukaj malo po trgovinah in na policaj, kjer piše “ugodno” včasih naletiš na res dobre cunce. Jaz sem kupovala v Benettonu za res neverjetno nizke cene… januarja bodo razprodaje in včasih je ceneje kupiti cunco, kot sešiti – tudi blago stane. Poceni blago lahko najdeš v Kilometru – hala D v BTC-ju. Tukaj imajo tudi veliko blaga za otroke…kar se krojev tiče je preprosto najlepše, bluzice in oblekice malo “na zvonček” in hlače na elastiko pa bo šlo tudi brez kroja.
Če te še kaj zanima se javi!
Pety