Najdi forum

Kaj nardi clovk k je vse u k….? S tipm s kermu sm on&off skupej 2,5 let sva se vcerj ornk pocla in sem ga pustila..Sam toj pr nama tko, daj kr grozn ze vse skp… oba trmasta najbl in zmerj k se skregava kao nehava…. no skorej zmerej…mah grozna sva obadva, tko da krivca ne bom iskala nker…oba sva kriva, oba trmasta, oba lubosumna, skratka hujs neb mogl bit. Edin kr je dobr je da se mava klub vsemu rada najbl….Sam na zalost se zavedam, da ta zveza ne pele nkamr… Ne predstavlam si, da bi me lohk kdo imel tko rad kakor me ma on, da bi jaz lahko enga mela tko rada…. mislm, da je problem tut to, da sm se cist prevec izolirala tko da tud spoznam ne potencialnih tipov….Sj hocem njega sam to se vlece ze cist prevec cajta, trudla sm se najbl… sam karakterja ne mors spremenit, zmerej je isto… navelicana sm scen :_( Izpite in pogoje sm vse ze nardila, tazadnga sm dons mela, u petk mam se eno malenkost za nardit, cist na izi…tko da se ne morm zamott vsaj z ucenjem…. Vse moje frendice so al predelec alpa so na morju…..Mesa se mi. Zdej sem sama doma pa jokam… Sploh ne vem kam nj se dam, kaj nej delam…. pa se po tv nc druzga kukr ta fuzbal k ze ornk najeda….
A ma kdo ksn nasvet zame, pa prosm ne me zmerjat kasna luzrka sem pa da se smilm sama seb… Mrbit se res, sam trenutn je res vse u podnu pa najbl sm sad ever….

tamala

Kako dobro knjigo vzame? Se ukvarja s športom?

Lahko ti povem najbolj brezvezno stvar kaj je možno

“po dežju zmeraj posije sonce”

Veš najhuje pri tem pa je to, da je to res, samo traja pa lahko to oblačno obdobje zelo zelo dolgo. Ne vem no kaj naj ti drugega povem, nisem najbolj optimistično razpoložen, tak da………….

Pridi na forumski piknik. Tako boš spoznala nove ljudi in razširila svoj krog prijateljev. Do takrat pa pokliči kakšne bivše sošolke in stare frendice, ki si jih pozabila, odkar si s tipom. Pejte na kakšno pijačo mal čvekat in tipe opravljat. Včasih se prov prileže :)))

Čas celi rane, spreminja, pomaga pozabiti, preboleti…Le čas.

Eh :_(
nc ne pomaga… cej tip zmesan….stokrat je ze oblubu, da se bo spremenu k sva narazen pros, da ga uzamem nazaj, da bo vse delu sam da bom happy… da se bo spremenu… sam da se mal skregava me zmerja z bitch, kurbo, psico, prasico…in podobnimi izrazi… jaz ne morem vec… lih zdej sva si mal smsjala, me spet obmetava, da se gonm okol, kurbarm pa tut enkrat ga nism prevarala alpa, da bi mi bil ker drug vsec…. Sj sm jest trapasta edin kle, da prenasam to…. Sj vem…Sam k ga mam tok rada, da sm dajala se in se sanse, sam zdej mam pa cist cez glavo dost!!!! Nkol ne bo dobu zenske k bi ga bl rada mela pa bl bla zvesta mu… sj vem da mam napake, sam ne zasluzm si takh besed in takega ravnanja. Ne razumem kuko je loh vecino cajta res najbols.Sam teli njegovi izpadi so zmerj bl pogosti. Skorej vsak dan ze….
Pismo pa zmenjena sva bla za na morje pa vse… Brezveze… Cel poletje mam unicen… Vse moje frendice majo tipe. A nj sama doma sedim:_( Jst sam hocem bit happy pismo…..
Joj men se bo zmesal od joka, pa lih dons morm bit sama doma :((

NOBENA ŽENSKA NI TAKO SLABA, DA NE BI MOGLA POSTATI BOLJŠA POLOVICA KATEREGAKOLI MOŠKEGA !
No, priznam, da obstajajo tud izjeme na obeh straneh seveda, ampak me je totalno razpizdilo, k sem zdaj tole prebrala – ker namreč men tip dela totalno isto, pa sama sebe sovražim, da sem lohk tolk neumna, da mu kar nasedem zmeraj spet. K je itak logično, da se taki nikol ne spremenijo!!! Enkrat je ves zlat do mene in oh in sploh, pol se pa skregava, me pa ful žali in ne vem kaj, pa laže, pa gre se ga napit, pa mi po telefonu mori . tip je pa star 22 let – mislim, čakaj mal no, zdaj se bi pa že lahko mal zresnu…Res too much!No, saj nism hotla jamrat, sam povem ti, da TI TEGA RES NI TREBA PRENAŠAT, K JE NA SVETU ŠE DOSTI BOLJŠIH- še vsaka je najdla tipa, ga boš pa tud ti in to takega,ki si ga zaslužiš!Če hočeš, mi pa kaj piši, čeprav je men pa še bolj grozno, k se moram zraven vsega tega pa še učit ( jutr imam še en pogoj za naredit) .
Ne obupaj in pamet v roke!!!

Ej putkice moje, pri meni je bilo v bistvu isto. Le, da sem jaz govorila, ja pismu, 28 let je star, a se bo že zresnu??!! :)))) No in se ni. In meni se ni dalo čakat nanj, kdaj mu bo kapnilo kaj ljubezen sploh je. Da to ni žaljenje, laganje, zmerjanje, hinavstvo itd. itd.
100× sva nehala in potem kot, da je vse v redu. No, zdaj imam otroka, ki ga pride pogledat 1× na teden povprečno in tko je. V bistvu sem srečna, da nisva več skupaj.
Naj vama pa še povem. Ko sva nehala, sem mu jaz rekla, če zdele greš in se ne misliš pogovorit o tej zadevi, potem se raje ne vračaj več. No in je šel.
Ampak ne vem, kaj je mislu, ker mi je potem še ene parkrat reku, da se je spremenu in hotu, da bi bila skupaj, čez nekaj časa sem bila spet krava in blesava, pol se je spet spremenu in tko gre še vedno v nedogled. Jaz ga kar igrnoriram. Odločila sem se, da nočem bit več z njim in z mene je padlo breme. In sem srečna. 🙂

Bravo, Acerola!!!

Sej verjetno ne bi zmogla, če ne bi imela misli tok preusmerjenih drugam in zapolnjenega časa.

🙂

Ej, a bi znal kdo meni pojasnit zakaj se tipi tako obnašajo…?

To bi tut jaz rada vedla… bravo acerola tut od mene…. sj mi je ze ratal sm zdrzala tut 2 mesca brez njega k sva bla vmes narazen pa me je pol s svojim prosenjem, obljubami kao bo vse naredu sam da bom happy pa tut ce on nau itd itd…. ratal mu je, sla sem nazaj, mrbit je blo par dni ok, pol pa spet isto oz. zmerej hujs….. nehala sva kot veste u torek…en dan pred mojmu izpitm mij su spet delat totalne scene, ze to mi vse pove, da mi tut takrt ne more miru dat….vcerj je on ga pil, on je okol lutov, pol pa mene klicaru do 2h zutrej pa smsje pisov da sm lowlife bitch k se gonm okol pa da sm z drugmu kurba itd….pa da ga pije pa se voz okol pa take, kot vedno pac…. valda se nism oglasila na tel. sploh…Jest sm res navelicana njegovi scen… res me zanima a mij usojen kdaj spoznat enga k bo dobre do mene…. k ne bo tok agresiven, sj razumem, da se dva skregata… sam to se vse da drgac uredit kukr s takimi besedami, vsaj men se zdi…
ne vem no….pocutm se kt u zacaranmu krogu……:((
LP,
tamala

Tamala , ti si ze u redu, sam da si pogruntala ze enkrat, da tip ni zate. Hja, tale tip ni za nobeno, razen za kksno zaprisezeno mazohistko…
Ves kaj pomaga? Vsaj cez neki casa?
Mal se pocrklej. Kup si kksno cunco, cevelcke, pejt k frizerju, pa si cist eno kontra cupo udar, pejt u life, zrihtej se, nred nekej zase.
Tko ti zraste samopodoba, bl se zacnes cenit, boljs mislis o sebi in pocas ugotovis, da si zasluzs kej bistveno boljsga kot tistga luzerja, ki zna sam zmerjat-pa prost-pa zmerjat-pa spet jokat….
In poletje je res super cajt za spoznavanje ljudi, za zuranje, za lajf…
Kaj ce bi bil en siv november…nc od nc?
Poglej okokl sebe – vse je zivo, povsod polno folka, uklop mal svoje tastare frendice, pa uzivej….
SMS pa izklop…..

Tamala , ti si ze u redu, sam da si pogruntala ze enkrat, da tip ni zate. Hja, tale tip ni za nobeno, razen za kksno zaprisezeno mazohistko…
Ves kaj pomaga? Vsaj cez neki casa?
Mal se pocrklej. Kup si kksno cunco, cevelcke, pejt k frizerju, pa si cist eno kontra cupo udar, pejt u life, zrihtej se, nred nekej zase.
Tko ti zraste samopodoba, bl se zacnes cenit, boljs mislis o sebi in pocas ugotovis, da si zasluzs kej bistveno boljsga kot tistga luzerja, ki zna sam zmerjat-pa prost-pa zmerjat-pa spet jokat….
In poletje je res super cajt za spoznavanje ljudi, za zuranje, za lajf…
Kaj ce bi bil en siv november…nc od nc?
Poglej okokl sebe – vse je zivo, povsod polno folka, uklop mal svoje tastare frendice, pa uzivej….
SMS pa izklop…..

Nč kej fajn situacija.Samo vedno se pozablja (velja za oba spola) ,da sami dopustimo našim partnerjem(-kam) vsa ponižanja in izkoriščanja.Se pravi smo si v končni fazi za vse krivi sami.S tem nočem opravičevat vsa našteta dejanja, ki so daleč od normalnih. Ampak vendarle se moramo vsi zamisliti nad deležem NAŠE KRIVDE!!!!!!!! Drugi so nam lahklo samo prikladni izgovor za beg pred sabo. Dobimo pač to kar si v tistem trenutku zaslužimo.Kruto in skoraj neverjetno…Tako boste lahko enkrat hvaležni tem ljudem za vse pizdarije, saj je to lahko idealna priložnost za duhovno rast in napredek. Seveda je odločitev kako sprejmete ta nauk spet samo&edino naša… Porka duš…..vse je v nas!!!!

Nočem sedaj dodati sol na rano, samo… Vedno bolj ugotavljam, da jaz ful pretiravam, kar se tiče mojega mišeka, saj so očitno taki grobijani na tem svetu, da glava peče. Meni moj ni nikoli rekel nič žalega. Niti v najhujšem prepiru ne. Enkrat v celem letu mi je rekel, da sem zmešana, pa še to je bilo bolj v šali kot zares.

Tamala, ko bom imela čas, ti tako ali tako napišem malce daljši mail, samo…
Svetujem ti, da zbereš toliko moči in greš stran. Takšnega ravnanja si ne zaslužiš!
Poveži se z Acerolo (saj nimaš nič proti, Acerola, ne?! Joj, sem kar določila. Sorry!), ki je to že naredila in morda ti lahko da kakšen pameten nasvet.

Pojdi stran od njega, pa ce ga imas se tako rada… resno! Sem bila v taki zvezi, k kadar sva se skregala sva tudi hkrati nehala, in to je taka psihicna obremenitev, da je groza. Tudi jaz sem ga imela neskoncno rada, ampak po najhusem obdobju trpljenja zradi izgube njega, sem ugotovila, da v bistvu sem ta korak naredila precej prepozno. Pa vendar… ko sva sla narazen sem bila potem se 6 let samska, dala sem si duska, se znorela, in pred letom dni spoznala fanta, ki je krasen.. vcasih tako primerjam zdajsno vezo s prejsnjo… NI PRIMERJAVE! Zatorej, resno ti svetujem, da gresta vsak svojo pot, pa naj bo se tako tesko… bolje sedaj, kot pa potem ko bodo otroci…

m.

Bravo Ace :)))

Ja Tamala, stisn zobe, mal slabga boš pač mogla prenest v dolgoročno korist… zračunaj si! Saj bo bolš… sam pust ga.

A mene sprašuješ?? :)))

Ne vem, po moje iščejo v ženski mamo. :))))

Eh, po moje so meli samo sfaleno vzgojo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close