Najdi forum

Krk (kampi)

Odpravljamo se na morje, in sicer na Krk. Odlocamo pa se med kampom Glavotok in Njivicami. Fajn pa je, ce izves se od koga drugega, ki je ze bil tam.

Je ze bil mogoce kdo tam, in nam lahko mal svetuje…kolk je sence, kake so kopalnice, kaka je plaza…itd itd. Sej sami najbolj vete kaj je treba vedet, ko se gre v kamp.

Ce pa pozna kdo kak drug kamp na Krku in je mu je vsec, se pa tudi priporocam, da se malo razpise o njem.

Hvala!

avtokamp blizu Punata(zdaj pa res ne vem, ce je Pila ali Spila) je vredu, sama sem bila zelo zadovoljena. Dokaj cisto za kamp, voda mrzla in vroca, posodo lahko pomivas, peres perilo, pa se hladilnik lahko najames. men je blo res fajn – smo dvakrat sli in obakrat je blo super.

Baska je ful uredu… sam sence ni… jah sej vsaj ves da si na morju:)))

…ja v Punatu je OK…

Lansko leto sem tudi jaz preživel par dni v Punatu kamp Pila. Res je OK! Plaža bi lahko bila malo bolj urejena in moti me ker zaradi morske poti ki pelje v marino ne moreš plavati bolj na odprto.

Ja tocno Pila je… sem vceri poklicala prijatelja in mi je potrdil, da je Pila.
Men je blo tut v redu, se pa strinjam z Maretom, da je plaza bolj tako tako – sam vedno se najde kak dober koticek, sam poiskat ga je treba.

lp, girlyone

In kolko vas je kaj ta dogodivščina udarila po denarnici? Mislim, je drago ali se da preživet?

LP

moja lepša polovica prav ,da je najlepši kamp na Krku v Punatu.Ful majo dobre gostilne ob plaži ,sediš na ležalniku pod senčko in pijuckaš mrzlo pivo ,sok,…

Punat je itak zakon.js grem septembra mal spet dol pogledat. sam bom pa v apartmaju
čaw,čaw

Hej!

Hvala vam za nasvete za kamp Pila. Bomo zdej razmislal tud o tem kampu. Ce pa kdo ve se kej o ostalih kampih, se pa se priporocam!

Boy04: tu si lahk pogledas neki kampov, pa tud cene mas zravn:

http://www.camping.hr/hr/index.htm

Halo
Njivice so zakon..prijetna okolica nov lastnik vse preurejeno wc se kar zadovoljivi sence ogromno in voda prekrasna..kaj se manjka..

Njivice – raj za penzioniste 🙂

Bila sem v Punatu, kamp Pila! Zelo sem bila navdušena nad njim, saj imajo čisto nove WC-je, tuše, kabine z umivalniki, vse je zelo, zelo, zelo čisto! Hkrati imaš v kampu možnost najema hladilnika, imaš kuhinjo, kjer lahko po mili volji kuhaš, imaš tudi pralnico,….problem je le, da dokaj težko dobiš prostor za kampiranje v senci, zato se kar pogosto zgodi, da greš tudi 5x skozi cel kamp in čakaš, da se bo kdo spakiral, da boš šel sam na njihovo mesto. Na soncu pa ni problem za prostor dobiti.

Bila sem tudi v kampu Ježevac, ki je sicer malce manj moderno opremljen, vendar se da zelo lepo preživeti. V bistvu je še malce boljši, kot Punat v tem pogledu, ker se lahko sprehodiš v mesto Krk, ki je le cca 5-10 minut peš stran. Plus točka za Ježevac je tudi ta, da je kamp kar nekaj cenejši od Punata. Če se odločite za Ježevac, pa vam močno priporočam, da si vzamete eno močno kladivo za zabijanje klinov, kajti tla v Ježevacu so neverjetna za to opravilo in te spravljajo v obup.

Meni je plaža v Ježevacu boljša, kot v Punatu (ker greš lahko naravnost s pomola v globoko vodo in ti ni treba hoditi do globoke vode), tudi morje je malenkost hladnejše, kot v Punatu, pa še plavaš lahko zelo daleč, ker tam ni privezov za jahte (se pa v Punatu nagledaš lepih jahtic). Vsekakor pa vam v Punatu odsvetujem ogled filmov v kinu. Saj sploh ne vem, če se temu lahko reče kino…
:-))) Aja, senca je pa tudi v Ježevacu.

Ne vem, no…povsod je po svoje lepo….ponavadi še najbolj odtehtajo cene in finančne zmožnosti!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close